Contact

Wil je iets weten en kun je het niet terug vinden op de website? Wij helpen je graag!

Heb je een snelle vraag? Stuur ons dan een berichtje via WhatsApp. Wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Heb je een snelle vraag? Stuur ons dan een berichtje via WhatsApp. Wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Heb je een vraag of heb je uitgebreidere informatie nodig? Mail je vraag of opmerking naar info@dreamssurfschool.nl

Heb je een vraag of heb je uitgebreidere informatie nodig? Mail je vraag of opmerking naar info@dreamssurfschool.nl

Heb je toch liever telefonisch contact?
We zijn bereikbaar op telefoonnummer: +31 6 16 09 55 65 tijdens onze openingstijden.

Heb je toch liever telefonisch contact? Dan kun je ons bellen op +31 6 16 09 55 65 . We zijn bereikbaar tijdens de openingstijden.

Je kunt natuurlijk ook gezellig langskomen! Je vind onze winkel op het Prins Willem III Plein in Ter Heijde. Onze surfschool zit op het strand, daar vlakbij. Je loopt vanaf de winkel zo de trap op naar het strand, waar je aan de rechterkant (naast Makani Beach) onze surfschool vind. Klik hier om te navigeren.

Je kunt natuurlijk ook gezellig langskomen! Je vind onze winkel op het Prins Willem III Plein in Ter Heijde. Onze surfschool zit op het strand, daar vlakbij. Je loopt vanaf de winkel zo de trap op naar het strand, waar je aan de rechterkant (naast Makani Beach) onze surfschool vind. Klik hier om te navigeren.

Je kunt er van uit gaan dat je les doorgaat. Mochten de condities echt zo zijn dat de les niet door kan gaan, dan nemen wij contact met jou op om een alternatief tijdstip te overleggen.

Het komt niet heel vaak voor dat er echt helemaal geen golven zijn. Met een groot board kun je al veel leren op kleine golfjes. Mocht het van tevoren al duidelijk zijn dat er geen golven zullen zijn, dan nemen wij contact met je op via e-mail of telefonisch om een alternatief te bespreken.

We hebben bij Dreams allerlei leuke alternatieven zoals Suppen, Raften, Skimboarden of misschien (als mogelijk) skaten en longboarden.

Je kunt in Ter Heijde gratis parkeren. Er zijn wat plekken die alleen voor vergunninghouders zijn, maar dat staat op de plekken zelf aangegeven. Er is een groot parkeerterrein bij de reddingsbrigade, waarvandaan je makkelijk het strand op loopt naar onze surfschool.

In Nederland surf je eigenlijk altijd in een wetsuit. Ook tijdens onze lessen krijg je een wetsuit aan. Deze pakken zijn 5mm dik en je zult het dus niet koud krijgen in zee! Als je een eigen wetsuit hebt, dan mag je die natuurlijk meenemen.

Je kunt je les online betalen via iDeal tijdens het boeken. Dan hoef je daar alvast niet meer over na te denken.

Het is natuurlijk jammer als je toch niet kan op het geplande tijdstip.
Bij onze groepslessen en SurfKids lessen kun je zelf in je account je les verzetten (tot twee dagen voor de les). 
In de andere gevallen kun je contact met ons opnemen om te overleggen wat de mogelijkheden zijn. (Doe dit wel minimaal een dag van tevoren als dat mogelijk is.)

Gezellig dat je iemand mee wilt nemen! We kunnen alleen maar één persoon aan een strippenkaart koppelen. We vragen je daarom om eigen les (of strippenkaart) te boeken voor degene die mee wilt komen doen.

Reviews

 • Enorm leuke dagen gehad, afwisselend programma, gezonde lunch en goede begeleiding. Aanrader!

  Annelies van den Burg - Koppert
  22/08/2023

  Geweldig leuke introductie les gehad van ‘Kees’… kids (9 en 19) willen gelijk meer 🤙🏽

  arjan bulthuis
  22/08/2023

  Wat hebben de boys weer genoten van 3 dagen surfkampdagen. Zoveel meer dan alleen surfen! En ook de innerlijke mens wordt goed verzorgd! Volgend jaar weer!

  Karin Brand
  17/08/2023
 • Had a very fun time learning to surf as an adult in the individual session, fun atmosphere and really helpful in starting out. Would definitely recommend and hope to come... lees verder

  Morgan Slotman
  03/08/2023

  Super leuk kamp!

  Linette van Elst
  24/07/2023

  Onwijs leuk!! Enthousiaste begeleiding en snelle reactie. Zeker voor herhaling vatbaar!

  Rowena Smitz
  24/07/2023
 • Feline heeft het geweldig gehad op jullie kamp. Dank voor de goede leuke begeleiding en alles wat ze heeft geleerd. Surfs up 🙂

  Robert Fontein
  24/07/2023

  Mijn zoontje heeft t erg naar zijn zin gehad!

  media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2
  debbie van der breggen
  24/07/2023

  onze zoon had een skate feestje. De kinderen vonden her heel erg leuk. De man die de kinderen les gaf deed dat super goed. Hij had zicht op elk kind.... lees verder

  Hanneke Dijkhuizen-Scholtes
  24/07/2023
 • Wij hebben een super leuke privé les gehad. We hebben heel veel mogen leren van Daan! We kijken beiden nog meer uit naar onze surfvakantie in Portugal. Thanks voor de... lees verder

  Laure Heij
  24/07/2023

  Vandaag een super kinder feestje graffiti spuiten gehad voor mijn zoon. De kinderen vonden het heel leuk om te doen. Ook was er tussen door gelegenheid om hun energie kwijt... lees verder

  Jessica Verdouw
  24/07/2023

  Zeer goede en intensieve skateboardles gehad samen met mijn vriend. Beiden nieuwe dingen geleerd en veel tips gehad. Zeker de moeite waard en voor herhaling vatbaar. Bedankt Dreams!

  Jessica Van Den Berg
  24/07/2023
 • Zijn hier met een groep wezen suppen en fantastische tijd gehad. Hele chille en gemoedelijke sfeer! En zeehonden gespot in zee 😀 We komen zeker terug

  Malou wiersma
  24/07/2023

  Privé les skateboarden voor m'n dochter haar verjaardag! Super fijne les en ze heeft al een hoop geleerd in 1 les.

  Ashley Zeeman
  24/06/2023

  Was een super leuk feestje voor onze zoon!

  Natascha Smiemans
  24/06/2023
 • Twee uur Privéles afgewisseld met mijn zoontje. Super om zoveel persoonlijke aandacht te krijgen, helpt je sprongen vooruit

  Karin Mudde
  24/06/2023

  Een les geboekt omdat ik mijn zelfvertrouwen in het surfen wat was verloren. Was super fijn. Motiverend en fijne aanwijzingen gekregen. Dank je wel!

  Rosa DaVinci
  24/06/2023

  Super leuke dagen gehad!! Alle begeleiders zijn even aardig en alleen maar leuke dingen gedaan!!!

  Inez de Meester
  24/05/2023
 • Geïnspireerd door mijn les vandaag bij Dreams en het ondergaande zonnetje onderweg naar huis schrijf ik deze review. Die enigszins ook biased is maar hij komt uit het hart. 🙂... lees verder

  Sophie van de Graaff
  24/05/2023

  Dreams is een topplek voor kinderfeestjes. Relaxte sfeer, leuke begeleiders en toffe activiteiten.

  Bas de Koning
  24/04/2023

  Top kinderfeestje freerunnen en skateboarden gehad. De kinderen vonden het uitdagend en leuk! Dank ook aan Paul voor de energieke wijze waarop dit allemaal ging:)

  gina Rigutto
  24/01/2023
 • Hele goede begeleiding bij leuk BMX feestje! Echt aan te raden!

  annemieke elderson
  24/12/2022

  Mijn zoon KoertYann, met downsyndroom, heeft een echt supergoed contact met Daan. Ze hebben het heel gezellig, KoertYann leert veel en ontwikkelt een beter zelfvertrouwen. Ik ben blij dat mijn... lees verder

  Lammert Huizinga
  01/12/2022

  Super gave skimboard les gehad met het kinderfeestje van me dochter en haar vriendinnetje. Kinderen vonden het prachtig en hebben super genoten. Alles werd goed uitgelegd. Was een top dag.

  Ashley Kappe
  01/10/2022
 • Mijn zoon had een privé les skimboarden van Daan en vond het fantastisch. Hij heeft in korte tijd geleerd hoe het moet en Daan moedigde hem enthousiast aan en daagde... lees verder

  Moniek Van Essen
  24/09/2022

  De kinderen vonden het heel gezellig en waren enthousiast over de activiteiten en begeleiding. De jongste heeft voor het eerst gestaan op een board en was super trots. Voor herhaling... lees verder

  marjolijn leeuwenburgh
  31/08/2022

  Was de derde zomer dat mijn dochter en nichtje hebben genoten van het Dreams Surfkamp. Het waren weer drie heerlijke (surf) dagen. Hopelijk volgend jaar weer!

  Annette Kraft van Ermel
  31/08/2022
 • Briljante plek, fijne sfeer, relaxte mensen, meer surf wordt het niet 😉

  Joris Kleinveld
  24/08/2022

  Goede begeleiders en veel leuke activiteiten!

  Nienke Kuipers
  24/08/2022

  Het was SUPER LEUK!!!!

  bart en marloes
  24/08/2022

Reviews

 • Super leuke dagen gehad!! Alle begeleiders zijn even aardig en alleen maar leuke dingen gedaan!!!

  Inez de Meester
 • Een les geboekt omdat ik mijn zelfvertrouwen in het surfen wat was verloren. Was super fijn. Motiverend en fijne aanwijzingen gekregen. Dank je wel!

  Rosa DaVinci
 • Elke dag staat hij met een glimlach op om weer naar surfkamp te gaan. De combinatie van surfen en andere activiteiten houden hem geboeid maar vooral de leuke begeleiding is top!

  Allard Bentvelsen
 • Goede begeleiders en veel leuke activiteiten!

  Nienke Kuipers
 • Het was SUPER LEUK!!!!

  bart en marloes
 • Super leuk kamp!

  Linette van Elst