Contact

Wil je iets weten en kun je het niet terug vinden op de website? Wij helpen je graag!

Heb je een snelle vraag? Stuur ons dan een berichtje via WhatsApp. Wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Heb je een snelle vraag? Stuur ons dan een berichtje via WhatsApp. Wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Heb je een vraag of heb je uitgebreidere informatie nodig? Mail je vraag of opmerking naar info@dreamssurfschool.nl

Heb je een vraag of heb je uitgebreidere informatie nodig? Mail je vraag of opmerking naar info@dreamssurfschool.nl

Heb je toch liever telefonisch contact?
We zijn bereikbaar op telefoonnummer: +31 6 16 09 55 65 tijdens onze openingstijden.

Heb je toch liever telefonisch contact? Dan kun je ons bellen op +31 6 16 09 55 65 . We zijn bereikbaar tijdens de openingstijden.

Je kunt natuurlijk ook gezellig langskomen! Je vind onze winkel op het Prins Willem III Plein in Ter Heijde. Onze surfschool zit op het strand, daar vlakbij. Je loopt vanaf de winkel zo de trap op naar het strand, waar je aan de rechterkant (naast Makani Beach) onze surfschool vind. Klik hier om te navigeren.

Je kunt natuurlijk ook gezellig langskomen! Je vind onze winkel op het Prins Willem III Plein in Ter Heijde. Onze surfschool zit op het strand, daar vlakbij. Je loopt vanaf de winkel zo de trap op naar het strand, waar je aan de rechterkant (naast Makani Beach) onze surfschool vind. Klik hier om te navigeren.

Je kunt er van uit gaan dat je les doorgaat. Mochten de condities echt zo zijn dat de les niet door kan gaan, dan nemen wij contact met jou op om een alternatief tijdstip te overleggen.

Het komt niet heel vaak voor dat er echt helemaal geen golven zijn. Met een groot board kun je al veel leren op kleine golfjes. Mocht het van tevoren al duidelijk zijn dat er geen golven zullen zijn, dan nemen wij contact met je op via e-mail of telefonisch om een alternatief te bespreken.

We hebben bij Dreams allerlei leuke alternatieven zoals Suppen, Raften, Skimboarden of misschien (als mogelijk) skaten en longboarden.

Je kunt in Ter Heijde gratis parkeren. Er zijn wat plekken die alleen voor vergunninghouders zijn, maar dat staat op de plekken zelf aangegeven. Er is een groot parkeerterrein bij de reddingsbrigade, waarvandaan je makkelijk het strand op loopt naar onze surfschool.

In Nederland surf je eigenlijk altijd in een wetsuit. Ook tijdens onze lessen krijg je een wetsuit aan. Deze pakken zijn 5mm dik en je zult het dus niet koud krijgen in zee! Als je een eigen wetsuit hebt, dan mag je die natuurlijk meenemen.

Je kunt je les online betalen via iDeal tijdens het boeken. Dan hoef je daar alvast niet meer over na te denken.

Het is natuurlijk jammer als je toch niet kan op het geplande tijdstip.
Bij onze groepslessen en SurfKids lessen kun je zelf in je account je les verzetten (tot twee dagen voor de les). 
In de andere gevallen kun je contact met ons opnemen om te overleggen wat de mogelijkheden zijn. (Doe dit wel minimaal een dag van tevoren als dat mogelijk is.)

Gezellig dat je iemand mee wilt nemen! We kunnen alleen maar één persoon aan een strippenkaart koppelen. We vragen je daarom om eigen les (of strippenkaart) te boeken voor degene die mee wilt komen doen.

Reviews

 • Top kinderfeestje! Graffiti indoor is echt een aanrader! De meiden (van 10 jaar) hebben genoten. Leuke begeleiding en tussendoor even rennen/spelen in de indoor playground.

  Kelly Heskes
  26/04/2024

  Was een mega leuk kinderfeest!! We hadden goed weer, konden dus buiten gaan freerunnen. Gave locaties in Ter Heijde en op het strand gehad. Van te voren overheerlijke tosti's gegeten... lees verder

  Maayke Paalvast
  21/04/2024

  Supertof kinderfeestje gehad. Wij hadden een combi-feestje met Freerunnen en Graffiti. Enthousiaste leraar en ontspannen sfeer.

  Wendy Van Zwol
  14/04/2024
 • Geweldige les voor mijn dochter. Zij heeft enorm genoten en veel geleerd! Aanrader.

  Babette Baart
  07/03/2024

  Mijn dochter van 10 heeft een onwijs tof graffiti kinderfeest gevierd met 11 vriendinnen. Onder begeleiding van Paul mooie kunstwerken gemaakt en lekker gespeeld in de playground! Iedereen was enthousiast... lees verder

  Floor van der Vleuten
  07/03/2024

  Een kinderfeestje geboekt via de website. Van te voren contact gehad over de app via de website over het aanbod en data. Vriendelijk en snelle reactie. Gekozen voor een indoor... lees verder

  Romy Roessen
  07/02/2024
 • Heel fijn feestje gehad mede dankzij Dreams. We zouden eigenlijk gaan BMX'en door de duinen maar dat lieten de weersomstandigheden en gladheid niet toe. Alternatief was super leuk georganiseerd. Eerst... lees verder

  M N
  07/12/2023

  Kinderfeestje gevierd bij Dreams (freerunnen en skaten), wat was dat leuk! Daan weet als geen ander hoe je die jongens enthousiast maakt en in het gareel houdt 😉 Top middag.... lees verder

  Michelle Badoux
  07/12/2023

  Super gaaf feestje. Goede begeleiding, lekker duidelijk, actieve jongens, leuk resultaat.

  Mieke Vdberg
  07/12/2023
 • Ontzettend leuk feestje gehad met freerunnen. Ontspannen sfeer, lekker actief. Goede begeleiding van Lars. Zelfs het kleine broertje van 6 kon lekker meedoen. 10 uit 10!

  Hans de Bruin
  07/12/2023

  Heerlijk met mn broer bij surf leraar Daan mogen lessen. Wat een relaxte gast en leuk om mee om te gaan. Thanks!

  media thumbnail 0
  Micha van Pijkeren
  05/10/2023

  Super leuk skateboard kinderfeestje gehad bij Dreams. Paul zorgt er voor dat alle kinderen op hun eigen niveau lekker bezig zijn maar ook met de hele groep allerlei spelletjesop het... lees verder

  Suzanne Berg
  11/09/2023
 • Met mijn zoon van 12 jaar een skimboard priveles gevolgd. Superleuke en goed begeleiding. Hij is enthousiast geworden en heeft goede handvatten gekregen om lekker veel plezier te hebben.

  Danielle Conijn
  11/09/2023

  Wij hadden een longboard-les van 1 uur en dat is supergoed bevallen. Fijne opbouw in de les en een fijne instructeur. In de les zat veel afwisseling, we mochten veel... lees verder

  Eveline Sand
  11/09/2023

  Arthur heeft een leuke les gegeven aan onze kleinkinderen. Na deze instructie kunnen ze straks veel zelf gaan oefenen. Ze zijn allebei enthousiast over de les.

  Lucy Coenen
  11/09/2023
 • Enorm leuke dagen gehad, afwisselend programma, gezonde lunch en goede begeleiding. Aanrader!

  Annelies van den Burg - Koppert
  22/08/2023

  Geweldig leuke introductie les gehad van ‘Kees’… kids (9 en 19) willen gelijk meer 🤙🏽

  arjan bulthuis
  22/08/2023

  Wat hebben de boys weer genoten van 3 dagen surfkampdagen. Zoveel meer dan alleen surfen! En ook de innerlijke mens wordt goed verzorgd! Volgend jaar weer!

  Karin Brand
  17/08/2023
 • Had a very fun time learning to surf as an adult in the individual session, fun atmosphere and really helpful in starting out. Would definitely recommend and hope to come... lees verder

  Morgan Slotman
  03/08/2023

  Super leuk kamp!

  Linette van Elst
  24/07/2023

  Onwijs leuk!! Enthousiaste begeleiding en snelle reactie. Zeker voor herhaling vatbaar!

  Rowena Smitz
  24/07/2023
 • Feline heeft het geweldig gehad op jullie kamp. Dank voor de goede leuke begeleiding en alles wat ze heeft geleerd. Surfs up 🙂

  Robert Fontein
  24/07/2023

  Mijn zoontje heeft t erg naar zijn zin gehad!

  media thumbnail 0media thumbnail 1media thumbnail 2
  debbie van der breggen
  24/07/2023

  onze zoon had een skate feestje. De kinderen vonden her heel erg leuk. De man die de kinderen les gaf deed dat super goed. Hij had zicht op elk kind.... lees verder

  Hanneke Dijkhuizen-Scholtes
  24/07/2023
 • Wij hebben een super leuke privé les gehad. We hebben heel veel mogen leren van Daan! We kijken beiden nog meer uit naar onze surfvakantie in Portugal. Thanks voor de... lees verder

  Laure Heij
  24/07/2023

  Vandaag een super kinder feestje graffiti spuiten gehad voor mijn zoon. De kinderen vonden het heel leuk om te doen. Ook was er tussen door gelegenheid om hun energie kwijt... lees verder

  Jessica Verdouw
  24/07/2023

  Zeer goede en intensieve skateboardles gehad samen met mijn vriend. Beiden nieuwe dingen geleerd en veel tips gehad. Zeker de moeite waard en voor herhaling vatbaar. Bedankt Dreams!

  Jessica Van Den Berg
  24/07/2023
 • Zijn hier met een groep wezen suppen en fantastische tijd gehad. Hele chille en gemoedelijke sfeer! En zeehonden gespot in zee 😀 We komen zeker terug

  Malou wiersma
  24/07/2023

  Privé les skateboarden voor m'n dochter haar verjaardag! Super fijne les en ze heeft al een hoop geleerd in 1 les.

  Ashley Zeeman
  24/06/2023

  Was een super leuk feestje voor onze zoon!

  Natascha Smiemans
  24/06/2023

Reviews

 • Super leuk skateboard kinderfeestje gehad bij Dreams. Paul zorgt er voor dat alle kinderen op hun eigen niveau lekker bezig zijn maar ook met de hele groep allerlei spelletjesop het skateboard gedaan. De 1,5 uur vloog voorbij. Zeker een aanrader!

  Suzanne Berg
 • Twee uur Privéles afgewisseld met mijn zoontje. Super om zoveel persoonlijke aandacht te krijgen, helpt je sprongen vooruit

  Karin Mudde
 • Ik vond de longboardles heel leuk. Ik leerde goed hoe ik met mijn board om moest gaan en ook wat trucjes. Dankjewel Daan! Groetjes Tess.

  Lencella van Berkel
 • Top kinderfeestje freerunnen en skateboarden gehad. De kinderen vonden het uitdagend en leuk! Dank ook aan Paul voor de energieke wijze waarop dit allemaal ging:)

  gina Rigutto
 • Geweldig leuke introductie les gehad van ‘Kees’… kids (9 en 19) willen gelijk meer 🤙🏽

  arjan bulthuis
 • Mijn dochter van 10 heeft een onwijs tof graffiti kinderfeest gevierd met 11 vriendinnen. Onder begeleiding van Paul mooie kunstwerken gemaakt en lekker gespeeld in de playground! Iedereen was enthousiast over het resultaat! Aanrader!!

  Floor van der Vleuten