Bedrijfsuitje op 1,5 meter afstand!

Het hoogtepuntje van het jaar, het bedrijfsuitje! Helaas is dat nu door COVID-19 iets ingewikkelder dan normaal, maar dat betekent niet dat het onmogelijk is. 🙂 Hoe leuk is het om na al dat thuiswerken weer een mega gezellige dag te hebben met jouw favoriete collega’s? Naast dat het heel gezellig is draagt het ook nog eens bij aan het teamgevoel en de onderlinge verbondenheid. Bij Dreams hebben we een breed aanbod aan Corona-proof bedrijfsuitjes, zodat jij en je collega’s een onvergetelijke dag gaan beleven.

Corona-proof: Watersporten
Golfsurfen, SUPpen of bodyboarden, bij Dreams Surfschool kan het allemaal! Toffe activiteiten die volledig op 1,5 meter georganiseerd kunnen worden. Wij zorgen voor boards, wetsuits en gecertificeerde surfleraren, jullie hoeven alleen maar een zwembroek, handdoek en je goede humeur mee te nemen!

De les begint met een korte introductie op het strand, zodat jullie helemaal voorbereid het water op gaan. Nadat jullie je (met afstand) hebben omgekleed is het tijd om de zee te gaan trotsere. Onder begeleiding van ervaren leraren leren surfen, bodyboarden of SUPpen, ieder op zijn eigen niveau. Zo weten we zeker dat iedereen een leuke dag heeft en gaan jullie allemaal met een voldaan gevoel het water af. Na afloop hebben jullie nog de mogelijkheid om iets te drinken bij Dreams Beachhouse en ons Surfcafé. Dit wordt het uitje waar jullie nog jaren over napraten!

Corona-proof: Landsporten
Blijven jullie toch liever op het droge? Ook geen probleem! Zo geeft de kracht van een powerkite een kick waar je geen genoeg van krijgt. Loops maken, springen of gewoon rustig vliegeren, je kunt het zo spannend maken als je zelf wilt! Nog iets meer actie? Ga voor longboarden! Een vloeiende vorm van skateboarden waarbij je in actie komt op de vele heuvels in de omgeving. Heeft jouw team echt een boost nodig? Bij de Beach Games is samenwerken een must 🙂 Volleybal, Beach Tennis of Discgolf, ook hier ligt de keuze helemaal bij jullie! Keuzestress is niet nodig, alles is net zo leuk!

Corona-proof: Creatieve workshops
Op zoek naar een laidback uitje? Jutkunst, Graffiti Art of Beach Art! Heerlijk rustig, maar zeker niet minder gezellig. Onder het genot van wat drinken kun je jouw creatieve zelf helemaal de vrije loop laten, met als eindresultaat een super vet stuk kunst voor thuis!

Of je nou opzoek bent naar een losse activiteit, of een hele daginvulling, bij Dreams ben je aan het juiste adres! Wij zorgen dat jullie een te gekke, onvergetelijke dag zullen beleven waar jullie nog lang van kunnen nagenieten! Je kunt bij ons terecht met groepen van 4 t/m 150 personen (mits de regels van het RIVM het toelaten). Daarnaast kun je een eigen pakket samenstellen van activiteiten, zodat er voor iedere collega een passende workshop aanwezig is.

Enthousiast geworden? Klik hier voor meer informatie!