Kinderparteien

Dreams heeft de allerleukste stoere en actieve kinderfeestjes!

We hebben alles in huis om een actief kinderfeestje tot een succes te maken. Hou je ervan om lekker bezig te zijn, iets nieuws te leren en wil je samen een superleuke dag beleven, dan zit je goed bij Dreams!

Reserveren
Surfstunde

Dreams heeft activiteiten op het strand zoals SurfenBodyboardingSkimboardingkite vliegeren Und  Beachcombing als actief kinderfeestje.

kinderfeest longboarden

Je kunt met Dreams lekker naar buiten gaan om te SkateboardingLongboardenLesenBMX undGraffiti Und  Jonglieren.

Kinderfeestje Binnen

Wil je graag Skateboarding in een indoor skatepark, Lesen in een sporthal? Ja hoor, dat kan bij ons! Dan nemen wij alles mee!

Weitere Informationen

Bij Dreams kun je alle kanten op met je verjaardagsfeestje, combineer meerdere activiteiten met elkaar en blijf lekker bij ons op het strand eten en kadootjes uitpakken. Combineer bijvoorbeeld skimboarden en schatgraven of longboarden en freerunning. Zo kun je van de sportieve kinderfeestjes helemaal maken, zoals je zelf wil!
Je kunt kiezen voor één activiteit, je eigen combinatie van feestjes maken, een heerlijke ‘Homemade Taart’ bestellen, kadootjes uitpakken en liedjes zingen en je kinderfeestje afsluiten bij Dreams Beachhouse. Bij Dreams is alles mogelijk!

De sportieve kinderfeestjes kunnen gegeven worden bij Dreams in Ter Heijde. Maar ook bijvoorbeeld op een skatepark bij jou in de buurt. En als het slecht weer is hebben wij vrijwel altijd een alternatief programma om zo toch jouw verjaardagsfeestje tot een succes te maken. Wij zijn op alles voorbereid.

Material (Softtop-Surfbretter und Neoprenanzüge), professionelle Anleitung und natürlich jede Menge Spaß inklusive.

Badehose und Handtuch. Bei sonnigem Wetter: Wasserdichter Sonnenbrand für das Gesicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent.
Wenn das Wetter so schlecht ist, dass das Surfen nicht weitergehen kann, haben wir ein passendes Alternativprogramm wie Bodyboarding und Bodysurfing.

dreams Surfschule am Strand von Ter Heijde . Strandspaziergang Charles Doormanweg, nach den Stufen direkt neben dem Strand Jamm.

Betaling van het kinderfeestje golfsurfen kan voorafgaand aan het feestje per pin of contant worden gedaan bij Dreams Shop. Dreams Shop bevindt zich op de hoek van Karel Doormanweg 23 en het Willem III Plein, naast de kerk.