• Data 2020:
  di 28 + woe 29 april
  do 30 april + vrij 1 mei
  di 5 + woe 6 mei
  do 7 + vrij 8 mei

 • Tijdsduur:  09:30-17:00 (brengen vanaf 09:00 /ophalen tot 17:30)

 • Leeftijd: 8 t/m 10 en 11 t/m 15 jaar

 • 1 surfleraar per 5/6 kinderen.

 • Altijd een lifeguard in het water

vanaf €55,- p.p.p.d.

Reserveren

Surfcamp meivakantie

Bij Dreams Surfschool kun je deze meivakantie leren surfen op het Dreams Surfcamp voor kinderen! In de meivakantie hebben we meerdere korte surfcamps van 2 dagen, je mag natuurlijk ook 4 dagen komen!

Leren surfen kan namelijk heel goed in Nederland. In de Noordzee zijn prima golven en het is een veilige plek om te leren surfen. Speciaal voor kinderen t/m 15 jaar hebben wij dit surfcamp in verschillende leeftijdscategorieën. Hieronder vindt je meer informatie over dit te gekke surfcamp.

Leren surfen in de meivakantie

Wat gaan we doen op het Surfcamp Meivakantie:

Natuurlijk gaan we tijdens het surfcamp in de meivakantie iedere dag surfen. Het andere dagdeel gaan we andere activiteiten doen op en nabij het strand zoals bijvoorbeeld powerkiten, longboarden, BMX-en, skimboarden, bodyboarden, strandjutten of een creatieve activiteit zoals het maken van strandjut-kunst en graffiti. We gaan iedere dag wat anders doen, je leert dus elke keer wat anders! Omdat deze camps uit 2 dagen bestaan kunnen we niet álles doen in 2 dagen.

Het Dreams Surfcamp in de meivakantie gaat altijd door, we hebben voor alle weer scenario’s een oplossing! Bij hoge golven gaan we lekker bodyboarden en bodysurfen, dat is echt super leuk om te doen (en veiliger op dat moment). Onweer? Dan verhuizen we de hele boel naar een indoor hal in de buurt, voor zolang dat nodig is.

Data Surfcamp meivakantie 2020:
Data 2020:
di 28 + woe 29 april
do 30 april + vrij 1 mei
di 5 + woe 6 mei
do 7 + vrij 8 mei
Kosten p.p.: € 110,00 voor 2 dagen
Tijdsduur: 09:30-17:00 (brengen vanaf 09:00 /ophalen tot 17:30)
Wij hanteren 1 surfleraar/begeleider per 5-6 kids
Leeftijd: 8 t/m 10 en 11 t/m 15 jaar
Op het surfcamp in de meivakantie is de minimumleeftijd 8 jaar (ipv 6 jaar in de zomer)

Materiaal (surfboards, wetsuit en alle andere benodigde les materialen (zoals longboards, beschermers, powerkites, skimboards, bodyboards, bodysurfers, scheppen, graffiti spuitbussen, jongleerspullen enz), professionele begeleiding, gezonde maaltijden, drankjes, snacks en heel veel lol.

– zwemkleding, handdoek
– eigen wetsuit (5/4) als je dat hebt
– buitenspeelkleding aangepast op het weer en een extra warme trui/bij regen: extra setje kleding
– zonnebril en/of petje, waterproof zonnebrand, vaseline (voor je nek, zodat het niet schuurt in je wetsuit)
– schoenen die dicht kunnen (veters/klittenband) en sokken voor longboarden en freerunnen
– eigen longboard/skateboard als je dat hebt
– wil je een t-shirt maken met graffiti en daarvoor niet het surfcamp t-shirt gebruiken? Neem dan een blanco t-shirt mee.
– bidon om water in mee te nemen tijdens activiteiten

Vergeet je kind wel eens wat? Zet dan svp in/op alles wat er meegaat zijn/haar naam.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent. Heb je geen zwemdiploma’s maar kun je wel goed zwemmen? Vraag dan de zwemverklaring aan bij je inschrijving.

Wij hanteren bij wateractiviteiten 1 surfleraar/begeleider per 5/6 kids (afhankelijk van leeftijd)
Wij hanteren bij andere activeiten 1 instructeur per 7/10 kids (afhankelijk van activiteit)

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormantrap, op het strand rechts naast Dreams Beachhouse.

Na inschrijving ontvangt u een inschrijfbevestiging met een webshop link voor een aanbetaling van € 17,50 (administratiekosten*).

Betaling (1 maand voor aanvang)
Een maand voor aanvang van het gereserveerde surfcamp volgt een email met aanvullende informatie en link voor de restbetaling. Het aanbetaalde bedrag wordt in mindering gebracht van het totaalbedrag.

wijzigen/annuleren
Het wijzigen van de gereserveerde surfcamp data kan in overleg op basis van beschikbaarheid.
Annuleren kan kosteloos tot uiterlijk 2 weken voor aanvang van het gereserveerde surfcamp, na annulering zal het aanbetaalde bedrag worden teruggestort, minus *administratiekosten van €  17,50.
Bij annulering tot 1 week vooraf geldt een terugbetaling van 50% van de aanbetaling, minus *administratiekosten van €  17,50.
Bij onverwachte medische redenen is het mogelijk op een kortere termijn te annuleren, neem in dit geval per email of telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij proberen zo coulant mogelijk met deze gevallen om te gaan.