Surfkids bij Dreams Surfschool!

Ben jij tussen de 6 en 14 jaar en wil je graag leren surfen? Dat kan bij Dreams Surfschool! Dreams geeft surfles speciaal voor kinderen, de Dreams Surfkids lessen.

Reserveren

Guppies

surfkids guppies

Wil jij heel graag leren surfen en ben je tussen de 6 en 14 jaar oud? Kom dan ‘op surfen’ bij de Dreams Surfkids! Surfkids is surfles voor kinderen, een soort club waar je iedere week surfles kan krijgen.

Beginners

surfkids beginners

Wil jij heel graag leren surfen en ben je tussen de 6 en 14 jaar oud? Kom dan ‘op surfen’ bij de Dreams Surfkids! Surfkids is surfles voor kinderen, een soort club waar je iedere week surfles kan krijgen.

Gevorderden

surfkids gevorderden

Als je het surfen bij de surfkids voor beginners onder de knie hebt kun je verder met de surfles voor gevorderden. Kun je zelf een golf pakken en down-the-line surfen, dan kun je meedoen.

Grommets

surfkids grommets

De grommets lessen worden gegeven door verschillende surfinstructeurs om zo het maximale uit een surf-training te halen. Je leert tricks zoals cut-back, floaters en duck diving.

Aanvullende informatie

Surfkids leren surfen bij Dreams Surfschool

Omdat wij willen dat iedereen veilig en verantwoord leert surfen is het noodzakelijk dat je zwemdiploma’s A en B hebt. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma en maken gebruik van veilige, zachte surfboards.

We geven kinder surf lessen op 3 niveau’s zodat iedereen bij ons kan leren surfen en kan blijven leren. De surfkids surflessen zijn altijd enorm gezellig en daarom zitten de een aantal surfkids al meer dan 5 jaar op surfles bij Dreams, zij zijn nu de Surfkids Grommets groep. Je start altijd bij de beginners en kan dan, als je dat zelf wil doorgroeien naar de gevorderde surfkids. Voor tieners (tussen de 15 en 20 jaar) is er de Surfteens les, waarbij je leert surfen met kids van dezelfde leeftijd.

De surfkids lessen gaan altijd door, we hebben voor alle weer scenario’s een oplossing!
Als er geen golfen zijn, maar het is wel droog buiten, dan gaan we straat-surfen en aan onze surf-skills werken, met longboards. Dit ‘straat-surfen’ is de manier om zonder golven je balans en houding te verbeteren. En ook nog eens super leuk om te doen! Óf we gaan skimboarden, lekker in de branding racen op een skimboard is goed voor je balans en uithoudingsvermogen. Als het echt stormt dan kunnen we op het grote filmscherm bij Dreams een surffilm kijken en op het indoboard onze balans oefenen.

Meer over de surfkids surflessen en om je aan te melden voor een les, lees en zie je hier.

Materiaal (softtop surfboards en wetsuits), professionele begeleiding en natuurlijk heel veel lol inbegrepen.

Zwemkleding en een handdoek. Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent.
Mocht het weer zó slecht zijn dat het surfen niet door kan gaan, hebben wij een passend alternatief programma zoals bodyboarden en bodysurfen.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Dreams Beachhouse.

Betaling van de surfles kan voorafgaand per pin of contant worden gedaan bij Dreams Shop. Dreams Shop bevindt zich op de hoek van Karel Doormanweg 23 en het Willem III Plein, naast de kerk.