Wekelijkse Surflessen

Het eerste ritje op een golf is magisch mooi, de meeste surfers zijn zo verslaafd aan het gevoel dat ze nooit meer zullen stoppen met surfen!

Dreams geeft al een aantal jaren surflessen in Nederland op het strand van Ter Heijde. Bij Dreams Surfschool kun je terecht voor wekelijkse surflessen op alle niveau’s en voor alle leeftijden.

Reserveren

Groepslessen

Wekelijks Groepsles surfen

Bij Dreams krijg je surfles in kleine groepjes van maximaal 6 personen. Zo is er voldoende aandacht per persoon en leer je sneller surfen. Deze surflessen duren twee uur in totaal.

SURFfit

wekelijkse Surffit

Speciaal voor alle surfers die fit(ter) willen worden en blijven heeft Dreams Surfschool SURFfit. Een surfles / surf-bootcamp voor surfers met eigen materiaal die jaar-rond fit willen blijven.

Surf Coaching

Wekelijks Surf Coaching

Speciaal voor alle surfers die toe zijn aan extra tips of een opfris cursus heeft Dreams Surfschool Surf Coaching. Surflessen voor surfers met eigen materiaal die tips willen blijven krijgen.

3 Daagse Les

3 daagse surfles

Wil je goed leren surfen, boek dan een surfcursus van 3 lessen bij Dreams! Je leert stapsgewijs per les alles wat je moet weten om een golf down-the-line te surfen.

Aanvullende informatie over wekelijkse surflessen

Wekelijkse surflessen in Nederland voor iedereen!

Voor de jongste surfers vanaf 6 jaar (met zwemdiploma’s natuurlijk) zijn er de Dreams Surfkids surflessen, vaste surflessen op 3 dagen in de week. Voor jongeren van 16 t/m 20 jaar hebben we de SurfTeens surfles. Voor volwassenen is er keuze uit diverse groepslessen en privé surfles. Je kunt direct een strippenkaart kopen voor 3 of 5 groepslessen, zodat je zeker weet dat je genoeg ervaring hebt om zelf verder te oefenen. Na je surfles kun je ook een surfboard (en wetsuit natuurlijk) bij ons huren. Wil je zelf een surfboard kopen? Dat kan ook bij ons, in de surfshop!

Wil je graag een surfles kado doen? Dat kan ook met de Dreams Kadobon, online te bestellen in onze webshop of in onze ‘echte winkel’. Het surfles seizoen van Dreams Surfschool loopt van april t/m oktober. In november t/m maart geven wij op verzoek ook privé surflessen.Wij werken met ISA lifeguard gediplomeerde instructeurs en maken gebruik van softtop surfboards met flexibele vinnen om ongelukken te voorkomen. Dit zorgt voor een leuk, veilig en snel leerproces.

Lees en kijk voor meer informatie op de pagina’s van de verschillende lessen. Heb je vragen? Mail of bel ons! 

Materiaal (softtop surfboards en wetsuits), professionele begeleiding en natuurlijk heel veel lol inbegrepen.

Zwemkleding en een handdoek. Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent.
Mocht het weer zó slecht zijn dat het surfen niet door kan gaan, hebben wij een passend alternatief programma zoals bodyboarden en bodysurfen.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Dreams Beachhouse.

Betaling van de les kan voorafgaand, per pin, of contant worden gedaan bij Dreams Shop. Dreams Shop bevindt zich op de hoek van Karel Doormanweg 23 en het Willem III Plein, naast de kerk.