Dreams Mini Festival 2017

Het Dreams Mini Festival 2017 mag je deze zomervakantie niet missen! Dreams organiseert dit jaar, in samenwerking met Jamm Beach de tweede editie van dit kleinschalige strand festival in Ter Heijde. Een 2-daags mini festival met te gave workshops voor alle leeftijden en leuke bandjes.

Geen betere plek dan het strand van Ter Heijde om te genieten van optredens, dj’s, films en veel leuke activiteiten met jouw vrienden, gezin en familie! Zet daarom vrijdag 28 en zaterdag 29 juli alvast in je agenda, want het belooft een mooie editie van het Dreams Mini Festival te worden!

Highlights DMF 2017:

Private Mini Ramp & Contest

Path Smith

Skate & Surf Movies

Frank Rensen

Mini Softtoppers surfwedstrijd

Dit gratis festival start op vrijdagavond 28 juli met fijne tunes van verschillende bands en DJ’s. Daarnaast zijn er leuke side events deze avond, zoals de Mini SoftTopppers surfwedstrijd.

Op zaterdag 29 juli kan iedereen zich helemaal uitleven en zijn er allerlei sportieve- en creatieve workshops voor alle leeftijden te volgen bij Dreams Surfschool. Zo kan je gaan surfen, meedoen met de Private mini ramp contest of het beachvolley toernooi en ook workshops volgen zoals suppen, beachyoga en beach art! Jonge artiesten krijgen de kans om op het open podium hun talenten te showcasen. Met de voeten in het zand sluiten we de dag af met nog meer goede muziek, bands en DJ’s.

Het Dreams Mini Festival is gratis, de workshops super voordelig!

Kijk voor het uitgebreide programma en meer informatie hier.

En vergeet niet alvast in de stemming te komen met de video van vorig jaar: