Een aantal dagen per week is Dreams Surfschool gevuld met allerlei stoked’te kids, die niets liever willen dan uren in de zee liggen en golven rijden. Of ze het nu voor het eerst doen, of al een aantal jaar les volgen bij Dreams, allemaal hebben ze er super veel lol in!

In 2005 is Dreams begonnen met het geven van surflessen, sporadisch kwamen er toen groepen leren surfen op het Strand van Ter Heijde. Zo’n 7 á 8 jaar geleden besloot Dreams zich te gaan richten op de jonge generatie surfers, en begonnen zij Surfkids; wekelijkse surflessen voor kids op verschillende niveau’s. Van elke week kunnen surfen met leeftijdsgenootjes leer je natuurlijk super veel!

De Surfkids lessen vinden doordeweeks op woensdag en vrijdag plaats, en in het weekend op beide dagen. De lessen zijn nu opgespiltst in verschillende groepjes: Surfkids beginners, Surfkids gevorderden en Surfteens (15 t/m 20 jaar).

Na een aantal jaar gedreven les te hebben gegeven aan de Surfkids groep, ontstond er uit de surflessen een clubje Grommets. Deze jonge surfers maakten zo snel progressie dat zij toe waren aan een nieuwe uitdaging. Ze begonnen mee te doen aan een aantal fun wedstrijdjes, vervolgens de NK Surftour en ook het Benelux Kampioenschap. Deze Dreams grommets, met o.a. Stef van Noordennen, de broertjes Moyal, Spijker van Duijn en Warn  van Geest, zijn nu al een aantal jaar opgenomen in het Nederlandse Grommets Surfteam (HSA Surf Topsport Centrum). Stef werd daarbij vorig jaar ook nog eens gekozen om in de categorie boys t/m 14 jaar het Nederlandse surfteam te vertegenwoordigen tijdens de Euro Junior Surf in Marokko.

Mooie prestaties van alle Westlandse grommets die misschien stiekem wel uitkijken naar de Olympische spelen van 2020 in Tokyo (Japan). Voor het eerst in de geschiedenis is de golfsurf sport toegevoegd aan het Olympische programma. Of een Nederlandse surfer zich daar voor zou kunnen plaatsen is echter wel de vraag. Wij zullen vanuit Dreams er de komende jaren alles aan doen om deze grommets, en de nieuwe generatie jonge surfertjes, zo goed mogelijk te blijven begeleiden en ondersteunen. Maar natuurlijk vooral veel plezier en lol in het water te hebben met z’n allen! Daar gaat het uiteindelijk om.