Dreams SurfKids – de leukste Surf Club van het Westland!

Een aantal dagen per week is Dreams Surfschool gevuld met allerlei stoked’te kids, die niets liever willen dan uren in de zee liggen en golven rijden. Of ze het nu voor het eerst doen, of al een aantal jaar les volgen bij Dreams, allemaal hebben ze er super veel lol in!

In 2005 is Dreams begonnen met het geven van surflessen, sporadisch kwamen er toen groepen leren surfen op het Strand van Ter Heijde. Zo’n 7 á 8 jaar geleden besloot Dreams zich te gaan richten op de jonge generatie surfers, en begonnen zij Dreams SurfKids; wekelijkse surflessen voor kids op verschillende niveau’s.

Mooie voorbeelden

Na een aantal jaar gedreven les te hebben gegeven aan de SurfKids groep, ontstond er uit de surflessen een clubje Grommets. Deze jonge surfers maakten zo snel progressie dat zij toe waren aan een nieuwe uitdaging. Ze begonnen mee te doen aan een aantal fun wedstrijdjes, vervolgens de NK Surftour en ook het Benelux Kampioenschap. Deze Dreams Grommets, met o.a. Stef van Noordennen, de broertjes Moyal, Spijker van Duijn en Warn van Geest, zijn nu al een aantal jaar opgenomen in het Nederlandse Grommets Surfteam (HSA Surf Topsport Centrum). Stef werd daarbij ook nog eens gekozen om in de categorie boys t/m 14 jaar het Nederlandse surfteam te vertegenwoordigen tijdens de Euro Junior Surf in Marokko. En hij heeft zelfs deel mogen nemen aan een WSL wedstrijd samen met Kaspar Hamminga.

Wij zullen vanuit Dreams er alles aan doen om deze OG’s (Original Grommets), en de nieuwe generatie jonge surfertjes, zo goed mogelijk te blijven begeleiden en ondersteunen. Maar natuurlijk vooral veel plezier en lol in het water te hebben met z’n allen! Daar gaat het uiteindelijk om.

Meedoen!

Van elke week kunnen surfen met leeftijdsgenootjes leer je natuurlijk super veel en je bouwt er ook hele leuke contacten mee op. Voel je vooral welkom! Lijk het jou (of je kind) nou super gaaf om dit ook te doen. Dat kan! De SurfKids lessen vinden doordeweeks op woensdag en vrijdag plaats, en in het weekend op beide dagen. De lessen zijn nu opgesplitst in verschillende groepjes: SurfKids beginners, SurfKids gevorderden en SurfTeens (15 t/m 18 jaar).

We kijken er naar uit om je te zien bij Dreams!