• Zomervakantie 2020

  • Duration: 09:30-17:00 (bringing from 09:00/fetching up to 17:30)

  • Age: 6 through 10 and 11 to 15 years

  • 1 surfleraar per 5-6 kinderen.

  • Altijd een lifeguard in het water

vanaf €55,- p.p.p.d.

Reserveren

Surfcamp Zomervakantie

Bij Dreams Surfschool kun je in de zomervakantie leren surfen op het Dreams Surfcamp. Het allerleukste surfcamp voor kinderen in Nederland!

Leren surfen kan namelijk heel goed in Nederland. In de Noordzee zijn prima golven en het is een veilige plek om te leren surfen. Zeker voor kinderen de ideale plek om te starten met golfsurfen. Wij hebben iedere week van de zomervakantie een zomer surfcamp voor kinderen in verschillende leeftijdscategorieën. Naast surfen in de ochtend doen we ’s middags andere water of strandactiviteiten zoals powerkiten. Ook gaan we een keer longboarden in de duinen, freerunnen en doen we een graffiti les!

surfcamp voor kinderen

Wat gaan we doen op het Dreams surfcamp voor kinderen:

Natuurlijk gaan we tijdens het surfkamp iedere dag surfen. Het andere dagdeel gaan we andere activiteiten doen op en nabij het strand zoals powerkiten, longboarden, skimboarden, freerunnen, BMXen, bodyboarden, strandjutten, of een creatieve activiteit zoals het maken van strandjut-kunst en graffiti. We gaan iedere dag wat anders doen, je leert dus elke keer wat anders!

Het Dreams Surfcamp gaat altijd door, we hebben voor alle weer scenario’s een oplossing! Bij hoge golven gaan we lekker bodyboarden en bodysurfen in het schuim, dat is echt super leuk om te doen (en veiliger). Zijn er een dag geen golven? Dan gaan we die dag lekker suppen (stand up paddle board), raften en skimboarden. Ook weten we 1001 spelletjes die je met een surfboard kunt doen, om zo je balans te verbeteren.

Ieder 3-daags surfcamp wordt afgesloten met een Surfcamp Barbecue voor alle deelnemende kids, hun ouders, broertjes en zusjes. Een leuk moment om samen te genieten van het strandleven en alle nieuwe vrienden en vriendinnen van het surfcamp te ontmoeten. Deelname is optioneel. Meer info over inhoud en kosten zijn Here terug te vinden.

Data surfcamps in de zomervakantie 2020:
surfcamp 1: ma 20 t/m woe 22 juli 2020 (3 dagen) VOL
surfcamp 2: don 23 t/m zat 25 juli 2020 (3 dagen) VOL
surfcamp 3: ma 27 t/m woe 29 juli 2020 (3 dagen)* VOL
surfcamp 4: don 30 t/m zat 01 augustus 2020 (3 dagen)*
surfcamp 5: di 04 t/m vrij 07 augustus 2020 (4 dagen)
surfcamp 6: di 11 t/m vrij 14 augustus 2020 (4 dagen)
surfcamp 7: ma 17 t/m woe 19 augustus 2020 (3 dagen)*
surfcamp 8: don 20 t/m zat 22 augustus 2020 (3 dagen)*
surfcamp 9: ma 24 t/m woe 26 augustus 2020 (3 dagen) VOL
surfcamp 10: don 27 t/m zat 29 augustus 2020 (3 dagen)
Kosten p.p.: € 60,00 per dag of € 110,00 voor 2 dagen
€ 165,00 voor 3 dagen / € 220,00 voor 4 dagen / € 275,00 voor 5 dagen
* Ook als surfcamp met overnachting mogelijk, zie link
Duration: 09:30-17:00 (bringing from 09:00/fetching up to 17:30)
Age: 6 through 10 and 11 to 15 years

Material (surfboards, wetsuit and all other required lesson materials (such as long boards, protectors, powerkites, skimboards, body boards, body surfers, shovels, graffiti aerosols, juggling stuff etc), professional guidance, healthy Meals, drinks, snacks and lots of fun.

– Swimwear, towel
– Own wetsuit (5/4) if you have
– buitenspeelkleding aangepast op het weer en een extra warme trui/bij regen: extra setje kleding
– zonnebril en/of petje, waterproof zonnebrand, vaseline (voor je nek, zodat het niet schuurt in je wetsuit)
– Shoes that can be closed (laces/Velcro) and socks for Longboarden and reading
– Own long board/skateboard If you have
– wil je een t-shirt maken met graffiti en daarvoor niet het surfcamp t-shirt gebruiken? Neem dan een blanco t-shirt mee.
– bidon om water in mee te nemen tijdens activiteiten

Vergeet je kind wel eens wat? Zet dan svp in/op alles wat er meegaat zijn/haar naam.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent. Heb je geen zwemdiploma’s maar kun je wel goed zwemmen? Vraag dan de zwemverklaring aan bij je inschrijving.

Wij hanteren bij wateractiviteiten 1 surfleraar/begeleider per 5/6 kids (afhankelijk van leeftijd)
Wij hanteren bij andere activeiten 1 instructeur per 7/10 kids (afhankelijk van activiteit)

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormantrap, op het strand rechts naast Dreams Beachhouse.

Na inschrijving ontvangt u een inschrijfbevestiging met een webshop link voor een aanbetaling van € 17,50 (administratiekosten*).

Betaling (1 maand voor aanvang)
Een maand voor aanvang van het gereserveerde surfcamp volgt een email met aanvullende informatie en link voor de restbetaling. Het aanbetaalde bedrag wordt in mindering gebracht van het totaalbedrag.

wijzigen/annuleren
Het wijzigen van de gereserveerde surfcamp data kan in overleg op basis van beschikbaarheid.
Annuleren kan kosteloos tot uiterlijk 2 weken voor aanvang van het gereserveerde surfcamp, na annulering zal het aanbetaalde bedrag worden teruggestort, minus *administratiekosten van €  17,50.
Bij annulering tot 1 week vooraf geldt een terugbetaling van 50% van de aanbetaling, minus *administratiekosten van €  17,50.
Bij onverwachte medische redenen is het mogelijk op een kortere termijn te annuleren, neem in dit geval per email of telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij proberen zo coulant mogelijk met deze gevallen om te gaan.