Dreams Team

Het team van Dreams bestaat uit gepassioneerde sportievelingen die graag buiten zijn. We stellen ze aan je voor:

Daan Dreams Surfschoolmanager

Daan

Daan is onze manager bij de surfschool. Hij is er eigenlijk altijd. Daan is altijd blij en hij maakt altijd overal een feestje van!

Paul Groenheijde

Paul

Paul is Dreams samen met zijn broer gestart. Hij geeft al meer dan 20 jaar skatelessen en surflessen en is dagelijks in zee te vinden.

Dreams Team - Roy Mosterd

Roy

Roy is vaak achter de schermen bezig bij Dreams. Hij is onze huisfotograaf en was de laatste jaren het vaste gezicht in de shop.

Mikel

Mikel kwam al bij Dreams toen hij als 10 jarige met de SurfKids meedeed. Inmiddels is Mikel een van onze vaste instructeurs kan hij alle lessen geven. 

Alex Dreams Instructeur

Alex

Alex is een van onze lifeguards en is een echte sportfanaat. Hij heeft al op mooie plekken gesurft, waaronder in Costa Rica.

Dreams Team - Thom

Thom

Thom is een alleskunner en is een oude ziel in een jonge lichaam. Hij werkt soms in de shop en weet dus alles over surfboards en skateboards.

Arthur Dreams Instructeur

Arthur

Arthur zit bij de Reddingsbrigade en is dus veel op het strand te vinden. Als hij niet daar is, is hij bij Dreams

Sven Dreams Instructueur

Sven

Sven is altijd enthousiast met alles wat hij doet. Of het nou surfen of skaten is, of fotograferen. Hij weet zijn energie goed over te brengen op zijn leerlingen.

Dreams Team - Lars

Lars

Lars is onze freerunmeester, maar hij ligt ook heel vaak met een surfboard in het water! Alles wat met sport te maken heeft, kan hij!

Samuel

Samuel was ooit een van de eerste SurfKids en geeft nu inmiddels zelf al een tijdje les bij Dreams. Zijn surfstijl is onmiskenbaar!

Timo Surf Instructeur bij Dreams Surfschool

Timo

Als Shredder heeft Timo meters gemaakt met zijn surfskills. Inmiddels is hij assistent bij surflessen en altijd stoked!

Dreams Team - Mauri

Mauri

Mauri is een Dreams original. Hij zat namelijk bij de allereerste groep SurfKids van Dreams! Hij geeft de graffiti workshops en is leider op het Surf & Camp.

Stef

Stef komt al jaren bij Dreams over de vloer. Hij behoord tot de Nederlandse surf-top en brengt zijn skills nu over aan de Dreams Shredders.

Elijah Surfinstructeurs

Elijah

Elijah is een echte Shredder. Het is altijd tof om met hem in het water te liggen. Je kunt heel veel van hem leren. Ook op een skateboard

Marin

Marin heeft zelf les gehad bij Dreams en geeft inmiddels surfles aan de allerkleinsten van de SurfGuppies. De kids zijn gek op haar.

Dreams Team - Moos

Moos

Moos draait bij ons veel surfcamps en weet duizend spelletjes te verzinnen. Hij is een van de gezelligste meesters die wij kennen.

Ronald Dreams Instructeur

Ronald

Ronald is onze langste instructeur en functioneert ook heel goed als levend klimrek tijdens kinderfeestjes en surfcamps.

Dreams Team - Tobias

Tobias

Tobias is een echte surfdude. Relaxed, laidback en altijd stoked om te surfen. Hij maakt ook hele toffe muziek en repareert surfboards!

Klaas

Hij is super slim en leest het liefst ingewikkelde boeken, maar hij is ook een echte surfdude en een allemansvriend!

Abel

Abel is een sportieveling die eigenlijk alles wel kan. Grote kans dat hij jouw instructeurs is bij je kinderfeestje.

Joep Gras

Joep

De surfkoning van Ter Heijde en Monster en de coach van ons Shredders surfteam. Als iemand je iets kan leren, is hij het wel!

Roos

Roos komt al jaren bij Dreams en heeft ook een eigen bedrijf waarbij ze kinderen begeleid. Ze is de meest ervaren instructrice bij Dreams.

Sophie

Sophie ken je misschien van de winkel, maar Sophie geeft ook wel eens surflesjes en andere lessen.