Zomer Surfcamp van Dreams Surfschool


De zon gaat weer lekker schijnen en de zee is al heerlijk opgewarmd. Dat betekent bij Dreams Surfschool, dat het weer tijd is voor de zomervakantie surfcamp’s. Tijdens een Surfcamp bij Dreams surfschool ga je allerlei leuke activiteiten doen op het strand en natuurlijk zoveel mogelijk surfen! Leren surfen kan heel goed in Nederland. In de Noordzee zijn perfecte golven om veilig te leren surfen. Speciaal voor kids organiseert Dreams Surfschool een zomerkamp voor verschillende leeftijden (6 t/m 10 en 11 t/m 15 jaar).

Het programma

Een Surfcamp dag begint om 9.30 en duurt tot 17.30. We gaan iedere dag wat anders doen, je leert dus elke keer wat anders! Uiteraard wordt er tijdens het Kids Zomer Surfcamp iedere dag gesurft, maar er worden ook allerlei andere mega vette activiteiten georganiseerd op en rondom het strand. Zo ga je powerkiten, longboarden, skimboarden, bodyboarden, strandjutten of een creatieve activiteit doen zoals het maken van Jutkunst en Graffiti.

Het Dreams Zomer Surfcamp gaat altijd door, we hebben voor alle scenario’s een oplossing! Bij hoge golven gaan we bijvoorbeeld bodyboarden en bodysurfen, dat is echt super leuk om te doen (en veiliger).

Dus heb je zin om lekker mee te doen met een van de Surfcamps bij Dreams? Schrijf je dan snel in voor een van onze surfcamps in de zomervakantie.

Meer informatie over de Kids Zomer Surfcamps, waaronder de exacte data, is hier te vinden.