Kinderfeestjes

Dreams heeft de allerleukste stoere en actieve kinderfeestjes!

We hebben alles in huis om een actief kinderfeestje tot een succes te maken. Hou je ervan om lekker bezig te zijn, iets nieuws te leren en wil je samen een superleuke dag beleven, dan zit je goed bij Dreams!

Kinderfeestjes

Dreams heeft de allerleukste stoere en actieve kinderfeestjes!

We hebben alles in huis om een actief kinderfeestje tot een succes te maken. Hou je ervan om lekker bezig te zijn, iets nieuws te leren en wil je samen een superleuke dag beleven, dan zit je goed bij Dreams!

Water

Golfsurfen, bodyboarden en skimboarden.

Strand

Powerkiten, schatgraven, jongleren en strandjutten.

Straat

Skateboarden, longboarden, freerunnen en BMX-en.

Creatief

Graffiti spuiten en kunst maken van gevonden spullen.

Binnen

Skaten, freerunnen en creatief in onze eigen indoor.

Sportieve Kinderfeestjes

Bij Dreams kun je alle kanten op met je verjaardagsfeestje, combineer meerdere activiteiten met elkaar en blijf lekker bij ons op het strand eten en kadootjes uitpakken. Combineer bijvoorbeeld skimboarden en schatgraven of longboarden en freerunning. (Deze kunnen overigens ook binnen gegeven worden in onze Dreams Playground!) Zo kun je van de sportieve kinderfeestjes helemaal maken, zoals je zelf wil!
Je kunt kiezen voor één activiteit, je eigen combinatie van feestjes maken, een heerlijke ‘Homemade Taart’ bestellen, kadootjes uitpakken en liedjes zingen en je kinderfeestje afsluiten bij ons Surf Café. Bij Dreams is alles mogelijk!

De sportieve kinderfeestjes kunnen gegeven worden bij Dreams in Ter Heijde. Maar ook bijvoorbeeld op een skatepark bij jou in de buurt. En als het slecht weer is hebben wij vrijwel altijd een alternatief programma om zo toch jouw verjaardagsfeestje tot een succes te maken. Wij zijn op alles voorbereid.

Materiaal (softtop surfboards en wetsuits), professionele begeleiding en natuurlijk heel veel lol inbegrepen.

Zwemkleding en een handdoek. Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent.
Mocht het weer zó slecht zijn dat het surfen niet door kan gaan, hebben wij een passend alternatief programma zoals bodyboarden en bodysurfen.

Voor de water activiteiten kan je naar onze Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Makani Beach.

Straat activiteiten starten wij voor de Dreams Shop. Deze staat aan het plein naast de kerk.

En bij kinderfeestjes die binnen worden gegeven bij de Dreams Playground!

Betaling van de les kan voorafgaand online via ons boekingssysteem VikingBookings of per pin of contant bij Dreams Shop.