• Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 7 jaar

  • 1 BMX instructeur per 5 kinderen

€195,-

Reserveren

BMX Kinderfeestje

Heb jij altijd al willen leren tricken en fietsen op een echte BMX? Dan is een BMX kinderfeestje echt wat voor jou! Op een normale fiets rijden kun je vast allang, dus truukjes doen is natuurlijk wat je wil! Voor je het week vlieg je op je BMX fiets door de lucht of doe je flatland tricks. Het wordt het coolste kinderfeestje ooit!

Aanvullende informatie

Tijdens het BMX kinderfeestje leer je op een leuke en veilige manier fietsen op een BMX. Natuurlijk leer je eerst wat over de verschillende bijzondere onderdelen van de BMX fiets en wat over het ontstaan van BMX fietsen. Je krijgt een basis uitleg over veiligheid en daarna kun je even ‘warm fietsen’. Vervolgens kunnen we het hele skatepark gebruiken om nieuwe dingen te leren. Je leert stunts zoals bijvoorbeeld ‘bunny hoppen’ of ‘wheelies’, en indroppen natuurlijk. We passen het niveau aan de leeftijd en capaciteit van de kinderen. Iedereen leert op deze manier iets en dit gebeurd allemaal onder begeleiding van een ervaren BMX instructeur van Dreams.

Het verjaardagsfeestje wordt feestelijk afgesloten met een Dreams goodie voor alle kids!

Het BMX kinderfeestje kan uitgebreid worden met andere leuke activiteiten zoals freerunnengraffiti of skateboarden en natuurlijk nog veel meer. Een verjaardagsfeestje kan naar eigen idee worden ingericht en gecombineerd, bij Dreams kun je alle kanten op.

Kosten: € 195,00 (t/m 10 kids)
Tijdsduur: 1,5 uur
Leeftijd: vanaf 7 jaar (met fiets-ervaring natuurlijk)
Wij hanteren 1 BMX instructeur per 5 kinderen.

BMX fietsen, beschermers, helmen en professionele begeleiding BMX instructeur.

Gemakkelijk zittende kleding en schoenen die vast kunnen.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste BMX materialen, die goed onderhouden worden. Bij ons is het dragen van beschermers en een helm verplicht tijdens de BMX les. Ook als je al kan fietsen.

Dreams is gevestigd in Ter Heijde aan Zee, helaas hebben wij hier nog geen skatepark. BMX les geven wij meestal op het skatepark in De Lier of Poeldijk. De BMX lessen kunnen ook op locatie gegeven worden, zoals een groot skatepark bij jou in de buurt of een parkeerterrein. Twijfel je of jouw locale skatepark geschikt is? Maak er dan een foto van en stuur ‘m naar Dreams, dan denken wij met je mee.
*Vanaf 10km buiten Ter Heijde worden vervoerskosten berekend.

Betaling van het kinderfeestje kan voorafgaand aan het feestje per pin of contant worden gedaan bij Dreams Shop. Dreams Shop bevindt zich op de hoek van Karel Doormanweg 23 en het Willem III Plein, naast de kerk.