• Tijdsduur: 1 uur

  • Leeftijd: vanaf 4 t/m 7 jaar

€ 120,-

Kinderfeestje Schatzoeken

Het kinderfeestje schatzoeken betekent spanning, avontuur, samenwerken en buitenspelen in één. Als echte zeerovers ga je op zoek naar schatten die begraven liggen op het strand met in de ene hand een schatkaart en de andere een schep.

Aanvullende informatie

Het kinderfeestje schatzoeken begint met een schatkaart bij Dreams Surfschool op het strand, daarmee gaan jullie op zoek naar de eerste schatkist die op het strand begraven ligt. In iedere volgende schatkist zit een opdracht die jullie gezamenlijk moeten uitvoeren, zoals een moeilijke vraag of een spel zoals bijvoorbeeld inktvis-tikkertje of de ‘kapitein zegt’. Na elke goed uitgevoerde opdracht volgt de aanwijzing voor de volgende kist. In de laatste, extra grote schatkist zit een verrassing voor alle kinderen.

Het kinderfeestje schatzoeken kan ook worden uitgebreid met piraten schmink en een outfitje, dan duurt het feestje 1h15min. Het kinderfeestje schatzoeken kan ook kan uitgebreid worden met andere clinics zoals bijvoorbeeld strandjuttenjonglerenskimboarden en nog veel meer. Een verjaardagsfeestje kan naar eigen idee worden ingericht en gecombineerd, bij Dreams kun je alle kanten op. Ook kun je ervoor kiezen om bij Dreams Surfcafé lekker taart te eten en je cadeautjes uitpakken en je kinderfeestje te combineren met patatjes of poffertjes bij Dreams Beachhouse op het strand (april t/m september).

Kosten: € 120,00 (t/m 10 kids) inclusief schepijsje bij Dreams Surfcafé
Tijdsduur: 1 uur
Leeftijd: vanaf 4 t/m 7 jaar

Materiaal tijdens schatgraven (schatkisten/schatkaart/schepjes), limonade, professionele begeleiding en heel veel lol.

Gemakkelijk zittende kleding, schoenen die vast kunnen, zonnebril, zonnebrandcreme en een windjack. Hou er qua kleding rekening mee dat het op het strand wat frisser is dan achter de duinen.

Er is al jaren geen piraat meer gesignaleerd in Ter Heijde, wij kunnen echter niets garanderen…

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Dreams Beachhouse.

Betaling van het kinderfeestje kan voorafgaand aan het feestje per pin of contant worden gedaan bij Dreams Shop. Dreams Shop bevindt zich op de hoek van Karel Doormanweg 23 en het Willem III Plein, naast de kerk.