• Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 6* t/m 14 jaar

  • 1 surfleraar per 5 kinderen.
    Bij meer dan 10 kinderen werken wij met extra instructeurs.

  • Altijd een lifeguard in het water

€140,-

Reserveren

Skimboard Kinderfeestje

Het kinderfeestje skimboarden bij Dreamsurfschool is echt heel cool. Voor je het weet race je over het strand door de branding en doe je al truukjes! Lijkt het jou ook cool je kinderfeestje op het strand te houden en te leren skimboarden? Dan is Dreams dé plek voor jou!

Het leuke van skimboarden is dat je het na het feestje al makkelijk zelf kan doen, als je de truukjes hebt geleerd. Ook fijn, een skimboard neem je makkelijk mee naar het strand (ook op vakantie natuurlijk) én is meteen een leuk verjaardagskadootje!

Aanvullende informatie

Het skimboard kinderfeestje is super uitdagend, je leert alles wat je wil weten over skimboarden en natuurlijk skimboarden in de branding van de zee! Tijdens dit kinderfeestje kun je leren om een skimboard te besturen en truckjes ermee te doen. Met een skimboard kun je zelfs kleine golfjes (shorebreak) surfen en bochtjes maken. Bij Dreams leer je skimboarden onder begeleiding van een gecertificeerde en ervaren surfleraar op verschillende skimboards. Het skimboard kinderfeestje begint met een stukje theorie informatie met een glas limonade en droog oefenen. Even omkleden en daarna gaan we lekker skimboarden en lol maken. Het verjaardagsfeestje wordt feestelijk afgesloten met een Dreams goodie voor alle kids!a

Het skimboard kinderfeestje kan uitgebreid worden met andere leuke clinics zoals jonglerenfreerunnen of strandjutten en natuurlijk nog veel meer. Een verjaardagsfeestje kan naar eigen idee worden ingericht en gecombineerd, bij Dreams kun je alle kanten op. Ook kun je ervoor kiezen om bij Dreams Surfcafé lekker taart te eten en je cadeautjes uitpakken en je kinderfeestje te combineren met patatjes of poffertjes bij Dreams Beachhouse op het strand (april t/m september). En tot slot nog een super lekker schepijsje van Dreams Surfcafé natuurlijk!

Kosten: € 140,00 (t/m 10 kids) / € 115,00 (t/m 5 kids)
extra kids boven de 10 kids: € 13,00 p.p.
Tijdsduur: 1,5 uur
Leeftijd: vanaf 6* t/m 14 jaar (*mits in bezit van zwemdiploma A)
Geen A diploma maar wel voldoende zwemervaring? Vraag dan de zwemverklaring aan bij de aanvraag van het kinderfeestje.
Wij hanteren 1 surfleraar per 5 kinderen. Bij meer dan 10 kinderen werken wij met extra instructeurs.

Materiaal (softtop surfboards en wetsuits), professionele begeleiding en natuurlijk heel veel lol inbegrepen.

Zwemkleding en een handdoek. Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent.
Mocht het weer zó slecht zijn dat het surfen niet door kan gaan, hebben wij een passend alternatief programma zoals bodyboarden en bodysurfen.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Dreams Beachhouse.

Betaling van het kinderfeestje kan voorafgaand aan het feestje per pin of contant worden gedaan bij Dreams Shop. Dreams Shop bevindt zich op de hoek van Karel Doormanweg 23 en het Willem III Plein, naast de kerk.