Kinderfeestje in het water

Dreams Surfschool zit op het strand van Ter Heijde, een echte relax plek. We organiseren de leukste kinderfeestjes op het strand zoals golfsurfenbodyboardenskimboardenkite vliegerenstrandjutten en  schatgraven, wij zijn er gek op!

Water kinderfeestje

Dreams Surfschool zit op het strand van Ter Heijde, een echte relax plek. We organiseren de leukste kinderfeestjes in het water zoals golfsurfen, bodyboarden en skimboarden.
Wij zijn er gek op!

Reserveren

Golfsurfen

Leren surfen met je vriendjes met het leukste kinderfeestje ooit!

Bodyboarden

Het kinderfeestje bodyboarden bij Dreams Surfschool vergeet je nooit meer.

Skimboarden

Skimboarden is super cool en best makkelijk om te leren bij Dreams. Ineens vlieg je op een skimboard door de branding!

Buiten spelen en lekker uitwaaien met een kinderfeestje op het strand, wij kunnen ons niets leukers voorstellen! Voor alle leeftijden is er een geschikte strand activiteit, zoals bijvoorbeeld voor de allerkleinsten (vanaf 5 jaar) schatgraven en jongleren en voor de grotere kids (vanaf 8 jaar) vliegeren en strandjutten en natuurlijk voor iedereen met zwemdiploma’s golfsurfen en bodyboarden.

Je kunt je kinderfeestje bij het strand combineren met andere (strand) activiteiten of een creatief feestje (zoals graffiti, beach art en jut-kunst). Je kunt bij Dreams je cadeautjes uitpakken en lekker een stuk taart eten en ook je feestje afsluiten bij Dreams Beachhouse  (april t/m september). Hoe dan ook, wij zijn op alles voorbereid!