Kinderfeestje Bodyboarden

Een feestje om nooit te vergeten!

  • Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar

  • 1 surfleraar per 5 a 6 kinderen.

  • Altijd een lifeguard aanwezig.

€170,00 (t/m 10 kids)
€ 135,00 (t/m 5 kids)

Kinderfeestje Bodyboarden bij Dreams Surfschool!

Een feestje om nooit te vergeten!

  • Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar

  • 1 surfleraar per 5 a 6 kinderen.

  • Altijd een lifeguard aanwezig.

€170,00 (t/m 10 kids)

€ 135,00 (t/m 5 kids)

extra kids boven 10 kids: € 16,00 p.p.

Bodyboard Kinderfeestje

Het bodyboard kinderfeestje bij Dreams Surfschool vergeet je nooit meer. Voor je het weet kan je al trucjes! Lijkt het jou ook cool je kinderfeestje op het strand te houden en te leren bodyboarden? Dan is Dreams dé plek voor jou!

Het leuke van bodyboarden is dat je het na het feestje al makkelijk zelf kan doen, als je de trucjes hebt geleerd. Ook fijn, een bodyboard neem je makkelijk mee naar het strand (ook op vakantie natuurlijk) én is meteen een leuk verjaardagscadeautje!

Bodyboard kinderfeestje – Altijd een feest bij Dreams Surfschool!

Wil je met je kinderfeestje gaan bodyboarden, dan ben je bij Dreams bij de gezelligste surfschool van Zuid Holland! Vlakbij Rotterdam en Den Haag, en goed bereikbaar vindt je het rustige strand van Ter Heijde. Dreams Surfschool is kleinschalig en van alle gemakken voorzien zoals buitendouches, gescheiden kleedkamers en lockers. Het bodyboard kinderfeestje bij Dreams Surfschool is super toegankelijk en daarom extra leuk. Je leert bij het kinderfeestje bodyboarden alles wat je wil weten over bodyboarden en natuurlijk op een bodyboard surfen in zee! Bij Dreams Surfschool leer je bodyboarden onder begeleiding van een gecertificeerde en ervaren surfleraar op softtop bodyboards. Het kinderfeestje bodyboarden begint met een stukje theorie informatie en met droog oefenen. Even omkleden en daarna gaan we 1,5 uur bodyboarden en lol maken. Het verjaardagsfeestje wordt feestelijk afgesloten met een Dreams goodie voor alle kids!

Een feestje is pas compleet met taart!

Bij Dreams Surfcafé bakken we de heerlijkste ‘Homemade Taart’ om feestelijk mee te beginnen. En natuurlijk mag je bij ons ook cadeautjes uitpakken en liedjes zingen. Om het helemaal compleet te maken kun je zelfs je kinderfeestje afsluiten bij onze buren, Makani Beach met patatjes of pannenkoeken eten op het strand. En tot slot nog een super lekker schepijsje van Dreams Surfcafé natuurlijk!

Veel meer dan alleen bodyboarden

Naast kinderfeestjes in zee kun je bij ons ook je feestje vieren op het strand. Je kunt bij ons leren vliegeren met een powerkite, strandjutten, schatgraven en Expeditie Dreams doen. Op straat zijn we ook te vinden met skateboards, longboards, BMX en freerunning. En in de herfst en winter kun je bij ons met je feestje ook indoor skateboarden, freerunnen en graffiti maken.

Kosten: € 170,00 (t/m 10 kids) / € 135,00 (t/m 5 kids)
extra kids boven 10 kids: € 16,00 p.p.

Tijdsduur:
1,5 uur
Leeftijd:
vanaf 6* t/m 14 jaar (*mits in bezit van zwemdiploma A + B)
Geen A + B diploma maar wel voldoende zwemervaring? Vraag dan de zwemverklaring aan bij de aanvraag van het kinderfeestje.
1 surfleraar per 5 a 6 kinderen.

Surf materiaal : bodyboards en wetsuits
Professionele begeleiding
Dreams Goodie na afloop
Glaasje water of limo
Gebruik buitendouches
Gebruik kleedkamers (j/m)
En natuurlijk heel veel Dreams Fun!

Zwemkleding en een handdoek.
Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop bodyboards. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard training.
Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B. Twijfel je of je gezondheid het toelaat om deel te nemen? Neem dan contact met ons op om te overleggen.
Mocht het stormen dan kan het bodyboarden ook gewoon door kan gaan, dan zijn de golven juist perfect voor een bodyboard.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Makani Beach.

Betaling van de les kan voorafgaand online via ons boekingssysteem VikingBookings of per pin of contant bij Dreams Surfschool.