Kinderfeestje Surfen

Leer surfen met je vriendjes tijdens het leukste kinderfeestje in het water!

  • Tijdsduur: 2 uur (inclusief omkleden)

  • Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar

  • 1 surfleraar per 5 a 6 kinderen.

  • Altijd een lifeguard aanwezig.

Kosten: € 170,00 (t/m 10 kids)
€ 135,00 (t/m 5 kids)

Je surf kinderfeestje bij Dreams Surfschool!

Leer surfen met je vriendjes tijdens het leukste kinderfeestje in het water!

  • Tijdsduur: 2 uur (inclusief omkleden)

  • Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar

  • 1 surfleraar per 5 a 6 kinderen.

  • Altijd een lifeguard aanwezig.

Kosten: € 170,00 (t/m 10 kids)
€ 135,00 (t/m 5 kids)

extra kids boven 10 kids:
€ 16,00 p.p.

Kinderfeestje Surfen

Kinderfeestje surfen bij Dreams Surfschool, het stoerste feestje ooit! Lijkt het jou ook cool je kinderfeestje op het strand te houden en te leren surfen? Dan is Dreams Surfschool dé plek voor jou!

Dit wordt een feestje om nooit meer te vergeten. Voor je het weet sta je op je surfboard en pak je je eigen golven. Heb je nu echt de smaak te pakken? Dan kun je zelfs wekelijks op surfkids bij Dreams.

Kinderfeestje surfen bij Dreams

Wil je met je kinderfeestje gaan surfen, dan ben je bij Dreams bij de gezelligste surfschool van Zuid Holland! Vlakbij Rotterdam en Den Haag, en goed bereikbaar vindt je het rustige strand van Ter Heijde. Dreams Surfschool is kleinschalig en van alle gemakken voorzien zoals buitendouches, gescheiden kleedkamers en lockers. Bij het kinderfeestje surfen leer je alles wat je wil weten over surfen en natuurlijk op een surfboard surfen in zee! Bij Dreams Surfschool leer je golfsurfen onder begeleiding van een gecertificeerde en ervaren surfleraar op softtop surfboards. Het kinderfeestje golfsurfen begint met een stukje uitleg en op het droge oefenen. Even omkleden en daarna gaan we 1,5 uur surfen en lol maken. Het feestje wordt feestelijk afgesloten met een Dreams goodie voor alle kids!

Een feestje is pas compleet met taart!

Bij Dreams Surfcafé bakken we de heerlijkste ‘Homemade Taart’ om feestelijk mee te beginnen. En natuurlijk mag je bij ons ook cadeautjes uitpakken en liedjes zingen. Om het helemaal compleet te maken kun je zelfs je kinderfeestje afsluiten bij onze buren, Makani Beach met patatjes of pannenkoeken eten op het strand. En tot slot nog een super lekker schepijsje van Dreams Surfcafé natuurlijk!

Veel meer dan alleen surfen

Naast kinderfeestjes in zee kun je bij ons ook je feestje vieren op het strand. Je kunt bij ons leren vliegeren met een powerkite, strandjutten, schatgraven en Expeditie Dreams doen. Op straat zijn we ook te vinden met skateboards, longboards, BMX en freerunning. En in de herfst en winter kun je bij ons met je feestje ook indoor skateboarden, freerunnen en graffiti maken.

Kosten: € 170,00 (t/m 10 kids) / € 135,00 (t/m 5 kids)
extra kids boven 10 kids: € 16,00 p.p.
Tijdsduur: 2 uur (inclusief omkleden)
Leeftijd: vanaf 6* t/m 14 jaar (*mits in bezit van zwemdiploma A + B)
Geen A + B diploma maar wel voldoende zwemervaring? Vraag dan de zwemverklaring aan bij de aanvraag van het kinderfeestje.
Er is altijd 1 surfleraar per 5 kinderen. Bij meer dan 10 kinderen werken wij met extra instructeurs.

Surf materiaal : softtop surfboards en wetsuits
Professionele begeleiding
Dreams Goodie na afloop
Glaasje water of limo
Gebruik buitendouches
Gebruik kleedkamers (j/m)
En natuurlijk heel veel Dreams Fun!

Zwemkleding en een handdoek.
Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard training.
Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B. Twijfel je of je gezondheid het toelaat om deel te nemen? Neem dan contact met ons op om te overleggen.
Mocht het flink stormen zodat het surfen niet door kan gaan, hebben wij als passend alternatief programma bodyboarden.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Dreams Beachhouse.
Parkeren fiets: Einde Karel Doormanweg (direct voor strandopgang)
Parkeren auto: Parkeerplaats Strandweg.

Betaling van de les kan voorafgaand online via ons boekingssysteem VikingBookings of per pin of contant bij Dreams Surfschool.