Leren surfen op je eigen feestje!

Surf Kinderfeestje

Het surf kinderfeestje bij Dreams vergeet je nooit meer! Niet alleen is het een originele manier om je kinderfeest te vieren, het is ook nog eens een super stoere ervaring om samen met je vrienden te doen. Wie weet hebben jullie erna wel een nieuwe hobby bij! Lijkt het jou ook cool je kinderfeestje op het strand te houden en te leren surfen? Lees dan snel verder.

Tijdens de surfles leer je alles wat je wil weten over surfen en natuurlijk op een surfboard surfen in zee! Bij Dreams leer je surfen onder begeleiding van een gecertificeerde en ervaren surfleraar op softtop surfboards. Zij helpen je dan snel je eerste golf te pakken en vooral veel plezier te maken. We spelen ook spelletjes met de surfboards en maken er een gezellig feestje van.

Op het eind krijg je ook een verfrissend glas limonade en is er een Dreams goodie voor alle kids!

Nog meer feest

Je kinderfeestje bij Dreams kan je uitbreiden met een lekker taartje of ijsje bij het Dreams SurfCafé. Ook hebben wij nog veel meer kinderfeestjes in de aanbieding. Op zee kan je ook skimboarden of bodyboarden! En op het strand hebben wij ook stoere en creatieve kinderfeestjes in de aanbieding, zoals graffiti art of jutkunst.

Surfteens bij Dreams Surfschool
Surfcamp meivakantie