Surfen op moederdag, dat is nog eens een verassing!

Gezellig sportief bezig zijn op het strand samen met je gezin bij Dreams Surfschool in Ter Heijde. Dat kan bij de moederdag surfles, waar je leert surfen met je eigen gezin. Op zondag 14 mei is er een surfles speciaal voor moederdag. Voor het vierde jaar op rij organiseert Dreams deze gezellige surfles, een heerlijke buiten activiteit waar je nog lange tijd van zal nagenieten.

Verras je mama met een surfles! Reserveer jullie plaatsen bij Dreams Surfschool en ontvang de ‘Dreams Moederdag Surf Kadobon’ thuis, zodat je die aan je moeder kunt geven op moederdag.

Kosten:
mama + 1 kind: € 40,00
mama + 2 kinderen: € 50,00
mama+ papa + kind: € 60,00
ieder volgend kind : + € 10,00

Datum/tijd: zondag 14 mei, 13:30-15:30 uur.

Wat gaan we doen tijdens de Moederdag Surfles:

Bij Dreams krijg je surfles in kleine groepjes van maximaal 6 personen per instructeur. Zo is er voldoende aandacht per persoon en leer je sneller surfen. De surfles duurt twee uur in totaal. We starten de golfsurfles met een theorie uitleg over stromingen en getijden en veiligheid. Dit zal ongeveer een kwartier in beslag nemen. Daarna trek je een wetsuit aan en vervolgens gaan we anderhalf uur de zee op, om de theorie in praktijk te brengen. Je leert tijdens de eerste surfles de basis van het golfsurfen.  Je leert peddelen voor een golf, opstaan en rechtdoor surfen op het schuim. Het eerste ritje op een golf is magisch mooi, de meeste surfers zijn zo verslaafd aan het gevoel dat ze nooit meer zullen stoppen met surfen! Bij Dreams leer je surfen onder begeleiding van een gecertificeerde en ervaren surfleraar op softtop surfboards.