Nieuwe surfles bij Dreams!

Surfteens
Surfteens is een wekelijkse surfles voor jongeren tussen de 15 en 20 jaar oud voor maar € 20,00 per les!
Heb je altijd al willen leren surfen, maar zie je het nog niet zitten om alle materialen direct zelf te kopen? Of heb je al een keer meegedaan met een surfcamp maar weet je niet hoe je nu in Nederland het surfen moet oppakken? Dan is deze Surfteens les, dé surfles voor jou!

Surfteens is een groep waar je iedere week surfles kan krijgen onder begeleiding van ervaren instructeurs. Je surf niveau maakt niet uit, per 6 deelnemers is er een aparte instructeur, dus iedereen krijgt op zijn eigen niveau les, van beginner tot gevorderde surfer. Je kunt je per les inschrijven, dus als je een week op vakantie bent, kun je de les gewoon overslaan. Je leert peddelen, opstaan, ‘down the line surfen’, diverse tricks en natuurlijk alles wat je moet weten over stromingen en surfweer.
Hier in de agenda kun je terug vinden wanneer de surfteens surflessen zijn, of meldt je meteen aan!

Aanvullende informatie Surfteens

Surfteens surfles voor jongeren tussen 15 en 20 jaar oud

Kosten: € 20,00 per les
Strippenkaart 10x surfkids: € 190,00
Strippenkaart 5x surfkids: € 95,00
Tijdsduur: 2 uur
Wij hanteren 1 surfleraar per 6 surfteens.
Leeftijd: vanaf 15 t/m 20 jaar [/one_third_last]

 

 

 

 

 

Inclusief:
Materiaal (softtop surfboards, wetsuits) en natuurlijk bodyboards, skimboards, bodysurfers en longboards, professionele begeleiding en heel veel lol.

Benodigdheden:
Zwemkleding, handdoek en *zwemdiploma  A en B.

Lees meer over de surfteens surflessen

De surfteens lessen gaan altijd door, we hebben voor alle weer scenario’s een oplossing!
Als er geen golfen zijn, maar het is wel droog buiten, dan gaan we longboarden en zo aan onze surf-skills werken. Dit ‘straat-surfen’ is de manier om zonder golven je balans en houding te verbeteren. En ook nog eens super leuk om te doen! Óf we gaan skimboarden, lekker in de branding racen op een skimboard is goed voor je balans en uithoudingsvermogen. Als het stormt dan kunnen we gaan bodyboarden en bodysurfen. Als het heel hard stormt gaan we op het grote filmscherm bij Dreams een surffilm kijken en op het indoboard onze balans oefenen.

Post by: Dreams Surfschool | Surfschool Westland
In: Surfteens | surfles voor jongeren