Origineel moederdag cadeau : Moederdag Surfen

Surfen op moederdag, dat is pas echt een vet cadeau!

Sportief en Creatief

Lekker sportief bezig zijn op het strand samen met je gezin? Het kan bij Dreams Surfschool in Ter Heijde! Elk jaar organiseren wij, speciaal voor de allerstoerste moeders, onze moederdag surfles. Tijdens deze les leer je samen met jouw moeder de golven te trotseren! Uiteraard is het ook toegestaan om de rest van het gezin mee te nemen, hoe meer zielen hoe meer vreugd! 😉

Samen met je moeder komen surfen? Reserveer dan een surfles bij Dreams Surfschool! Dat is gegarandeerd een origineel moederdag cadeau waar jouw moeder mega blij mee gaat zijn. Misschien krijgt ze er op deze manier zelfs wel een heel nieuwe hobby bij. Helpt ook weer bij het bedenken van nieuwe cadeautjes! Kortom, een moederdag om nooit te vergeten!

Inschrijven

Op de dag zelf werken wij met tijdvakken waar je op in kan schrijven. Let wel op er zijn 3 tijdvakken en vol is vol! Klik hier voor meer actuele informatie en het maken van een reservering!

Moederdag Surf kost €22,50 p.p. en duurt 1,5 uur.

Bij Dreams leer je veilig surfen onder begeleiding van een ISA lifeguard gecertificeerde en ervaren surfinstructeur op softtop surfboards.