Dreams Teamrider Roy van Eijk behaalde in NK Surf Wedstrijd Scheveningen de eerste plaats! 

Bij de laatste stop van de NK Surftour 2015 heeft Protest rider Roy van Eijk de eindstrijd gewonnen met een score van 14.33 punten in de finale heat.
Op de eerdere NK stop in Frankrijk, waar Roy de 3e plaats behaalde, liet hij zien een kandidaat te zijn voor een podiumplaats. Bijna vier maanden later kwam de surftop bijeen op Scheveningen, om daar de eindstrijd voor de Nederlandse Kampioenstitels aan te gaan. Roy behaalde in de halve finale de hoogste heatscore (15.43 punten) en plaatste zich daarmee als eerste voor de finale. De finalisten waren zeer aan elkaar gewaagd en tot de prijsuitreiking bleef het gissen naar wie deze NK stop zou hebben gewonnen.

Roy van Eijk mocht dit keer het goud in ontvangst nemen! Met deze prestatie sluit hij de NK Surftour 2015 af met een 2e plaats als eindranking.

Roy van Eijk eerste plaats NK Surf 2015

Foto: 65Things/ Ruud Zwaan

Meer inspiratie…..

Get on BOARD | To be continued from Roy van Eijk on Vimeo.

Roy van Eijk heeft besloten dat dit is wat hij wil doen; het najagen van zijn passie voor krachtige golven, het bezoeken van fantastische bestemmingen over de hele wereld en opzoek gaan naar uitdagingen in serieuze condities. Deze video is dit jaar opgenomen in Frankrijk, waar hij het geluk had om een aantal grote golven te scoren.

Post by: Dreams Surfschool | tekst: Sophia Gaugerica Steevensz
In: Surf Team, Teamriders