Dreams Surfschool voor BSO en school.

  • Speciale tarieven

  • Voor basisonderwijs en voortgezet onderwijs

  • Voor BSO en NSO

  • Activiteiten in zee en op het strand

  • Eenmalige workshops en wekelijkse lessen

  • Volledig verzorgde sportdag

Meer informatie aanvragen

School Gymles

Bij Dreams Surfschool kun je sporten leren die je in de gymles niet tegenkomt.

Sportdag

Een sportdag, maar dan met sporten die je normaal niet in de gymles krijgt.

BSO vakantiedag

Een dag op het strand vol met verschillende workshops voor kinderen van de BSO.

BSO sportles

Op het strand leren vliegeren, surfen, jongleren of een van de andere Dreams activiteiten.

Klassenuitje

In plaats van een normale dag op de BSO volg je een les van Dreams!

Schoolreis

Op het strand leren vliegeren, surfen, jongleren of een van de andere Dreams activiteiten.

Buiten spelen bij Dreams Surfschool

Een alternatieve sportles op het strand voor alle schoolgaande kinderen en jongeren bij Dreams Surfschool! 

Of het nu gaat om kinderen in de leeftijd van 4 t/m 6 jaar of 16 t/m 18 jaar en alles wat er tussenin zit, wij hebben verschillende sportieve- en creatieve activiteiten voor alle leeftijden. Voor de kleinsten schatgraven op het strand en de grotere kids (en volwassenen) golfsurfen, raften en powerkiten.

Je kunt bij ons terecht met groepen van 10 tot 150 kinderen en voor een éénmalige workshop of een hele dag-invulling. Je kunt zelf aangeven welke activiteiten er in het programma opgenomen worden. Uiteraard helpen wij graag met een passend advies en een offerte op maat. Voor meer informatie en een vrijblijvend oriënterend gesprek kun je contact met ons opnemen.

Ben je op zoek naar een sportles op je eigen locatie? Dat kan ook! Kijk dan op deze pagina voor info over de straat-activiteiten (skateboarden, longboarden, freerunnen en BMX-en). Voor een compleet overzicht van al onze activiteiten kijk bij activiteiten voor aanvullende informatie.

Over de locatie van Dreams Surfschool
Dreams Surfschool is gevestigd in Ter Heijde aan Zee, dit pittoreske vissersdorp ligt aan de Zuid-Hollandse kust tussen Hoek van Holland en Scheveningen in. Het strand van Ter Heijde is een ontspannen omgeving met een mooi breed strand, wat perfect is om te kunnen sporten. Lees meer over de omgeving.

Materiaal (softtop surfboards en wetsuits), professionele begeleiding en natuurlijk heel veel lol inbegrepen.

Zwemkleding en een handdoek. Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent.
Mocht het weer zó slecht zijn dat het surfen niet door kan gaan, hebben wij een passend alternatief programma zoals bodyboarden en bodysurfen.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Dreams Beachhouse.