Workshops BSO

  • Workshops op jouw BSO

  • Sportieve lessen

  • Freerunning, skateboarden, longboarden, BMX

  • Speciale voordelige tarieven

  • Éénmalige les of lessenreeks

BSO workshops straat

Straat

Leeftijd vanaf 4 jaar: freerunning*, skateboarden*, longboarden.
Leeftijd vanaf 7 jaar: BMX, graffiti*, jongleren*
Locatie: Jouw BSO of Dreams in Ter Heijde
*Deze workshops kunnen bij regen ook binnen plaatsvinden in jullie gymzaal of bij Dreams Playground in Monster (5 minuten afstand). Verplaatsen van de les is in overleg ook mogelijk.
Tijdsduur: 1 uur per activiteit.
Losse lessen mogelijk, of een pakket van meerdere lessen (combinatie of lessenreeks van bijvoorbeeld 3x skateboarden).

Workshops voor BSO

Op zoek naar een leuke workshop op de BSO? Tijdens de reguliere BSO uren komen wij naar je toe om leuke en sportieve lessen te geven. Dreams geeft lessen aan kinderen vanaf 4 jaar. Wij passen de workshops aan op de leeftijd van de kinderen. Je kunt bij ons een éénmalige les of een lessenreeks boeken.

Kijk hier voor aanvullende informatie over onze straat-workshops (o.a. skateboarden, longboarden, freerunnen en BMX-en).
Voor een compleet overzicht van al onze workshops kijk bij activiteiten voor informatie.

Voor meer informatie en een vrijblijvend oriënterend gesprek kun je contact met ons opnemen. Voor BSO’s hanteren wij extra voordelige tarieven. Binnen de regio (Westland, Den Haag) rekenen wij geen reiskosten.

Liever een keer naar zee?
Surfen, skimboarden, bodyboarden, vliegeren en nog veel meer is mogelijk bij Dreams. Dreams Surfschool is gevestigd in Ter Heijde aan Zee en heeft een mooi breed strand, dat perfect is om te kunnen sporten. Parkeren (fiets en auto) kan gratis, vlakbij het strand. Lees meer over de omgeving.