De zomervakantie komt steeds dichterbij, dus ook het sportseizoen loopt ten einde. Een goede reden om het seizoen van jullie sportvereniging goed af te sluiten met een supertof teamuitje bij Dreams op het strand! Dreams organiseert jaarlijks vele verschillende teamuitjes voor verschillende verenigingen zoals bijvoorbeeld scouts, voetbalelftal, hockeyteam en turnvereniging. Willen jullie ook een onvergetelijke afsluiting van het seizoen? Wij hebben onwijs leuke lessen zoals surfen, bodyboarden, longboarden, powerkiten en graffiti. Geen zorgen voor een dag om nooit meer te vergeten! En wil je lekker blijven hangen op het strand? Voel je welkom bij Dreams Beachhouse!

Scholen/ BSO

Waar we voorheen voornamelijk basisscholen, middelbare scholen of de naschoolse opvang uit het Westland op bezoek hadden, komen er nu ook steeds meer groepen van ver weg bij Dreams op visite. Den Haag, Utrecht, Rotterdam en soms zelfs nog wat kilometers verder, we hebben ze allemaal al voorbij zien komen. Een stukje rijden, maar dan heb je ook wat! Tijdens de gymles komen vaak dezelfde sporten voorbij, zoals honkbal, atletiek en basketbal. Bij Dreams kan je met jouw klas eens mega vette anders-dan-anders sporten beoefenen. Naast golfsurfen bij onze surfschool is het ook mogelijk om te powerkiten, bodyboarden, skimboarden of schatgraven. Welke activiteit je ook kiest, je hebt gegarandeerd een succesvolle dag!

Sportverenigingen

Bij Dreams kun je jouw teamgenoten eens op een andere manier leren kennen dan op het voetbal- of hockeyveld, in de gymzaal of op de tennisbaan. Met een kleine groep of juist de hele vereniging, bij Dreams zijn jullie van harte welkom! Even testen of de topscoorder net zo goed is op de surfplank, of dat juist de reservespeler de sterren van de hemel surft. 😉

Voor zowel grote als kleine groepen is het mogelijk om alleen één activiteit (zoals golfsurfen) te doen, maar een gehele dag op het strand doorbrengen is natuurlijk ook mogelijk! Het combineren van een golfsurfles met Beach Games en een lekkere lunch of heerlijke bbq op het strand, maakt de hele dag compleet. Naast Dreams Surfschool ligt Dreams Beachhouse, onze strandtent! Op een koprol afstand en dus makkelijk te bereiken, zo heb je alles op één locatie. Ter Heijde is een klein vissersdorp met een mooi en rustig strand, de place-to-be voor een seizoensafsluiting aan zee! Of juist een vet begin van het nieuwe seizoen/jaar!

Geïnteresseerd in een seizoensafsluiting bij Dreams? Neem contact met ons op!

kinderfeestje buiten