De zomervakantie nadert, het einde van het schooljaar of sportseizoen komt in zicht, tijd voor een leuke seizoensafsluiting op het strand! Bij Dreams ontvangen we jaarlijks vele verschillende groepen die een actief dagprogramma bij ons komen volgen ter afsluiting van het jaar.

Scholen/ BSO

Tegenwoordig zijn het niet alleen basisscholen, middelbare scholen of de naschoolse opvang uit het Westland die bij ons de leuk eindejaarsuitje komen doen, maar komen de groepen ook aangereden uit regio Den Haag, Utrecht, Rotterdam en daar voorbij. Dat is soms wel eventjes een uurtje rijden, maar dan heb je ook wat! Tijdens de gymles komen vaak de reguliere sporten zoals honkbal, atletiek of basketbal aan bod, bij Dreams kan je met je klas eens anders-dan-anders sporten beoefenen. Niet alleen kan je golfsurfen bij onze surfschool, maar kan je bijvoorbeeld ook power kiten, bodyboarden, skimboarden of schatgraven. Welke activiteit je ook kiest we maken er een super leuke stranddag van!

Sportverenigingen

Het sportseizoen feestelijk afsluiten is een mooie manier om elkaar eens op een andere manier te leren kennen dan op het hockeyveld, in de gymzaal of op de tennisbaan. Met een kleine selectiegroepje of juist met de gele vereniging golfsurfen is een ervaring die velen niet snel zullen vergeten. Eens kijken of de topscoorder ook het beste zijn balans op een surfplank kan houden, of dat juist de degene die altijd als laatste gekozen wordt, zich ontpopt tot een ware surfkoning.

Voor beiden groepen is het mogelijk om alleen één activiteit (zoals golfsurfen) te doen, maar een gehele dag op het strand doorbrengen kan natuurlijk ook! Het combineren van een golfsurfles met beach games en een lunch of bbq op het strand, maakt de hele dag compleet. Naast Dreams Surfschool is strandtent Jamm Beach gelegen, alles is dus makkelijk te bereiken en op één locatie. Ter Heijde is een klein vissersdorp met een mooi en rustig strand, perfect voor een seizoensafsluiting op het strand! Of juist een leuk begin van het nieuwe seizoen/jaar! 😉

Neem bij vragen contact met ons op!