Wat is SHREDDERS?

Surfcoaching voor kids

Als surfen echt jouw favoriete sport is geworden en je er helemaal voor wil gaan, kun je bij onze Surfschool op Dreams SHREDDERS waarbij wij je gaan coachen om het beste uit jezelf naar boven te halen. SHREDDERS coaching is bedoeld voor voor kids die al redelijk zelfstandig kunnen surfen en hun skills naar een hoger niveau willen brengen! Dus ben je 16 or jonger en heb je jouw eigen materiaal: leer ook shredden bij Dreams SHREDERS!

TEAM

Stef

trainer

Stef surft bij STC op topniveau in Nederland. Bij Dreams heeft hij zijn eerste surfskills geleerd en sinds een paar jaar werkt deze opgewekte gast bij ons als surfinstructeur.

Elijah

trainer

Elijah surft net als Stef bij STC en trainde daarvoor ook bij Dreams. Hij is een ervaren surfer met lef en altijd enorm enthousiast.

Mark

trainer

Mark is altijd stoked om het water in te gaan. Met meer dan 25 jaar surfervaring is hij een onze meest ervaren trainer.

Joep Gras

Joep

trainer

Joep is vanaf het begin betrokken bij het trainen van de jonge talenten bij Dreams. Hij werkt tevens gymdocent op speciaal onderwijs.

Daan Gras

Daan

captain

Daan is onze manager bij de surfschool. Hij is er eigenlijk altijd. Daan is altijd blij en hij maakt altijd overal een feestje van!

Paul

trainer

Paul is de oprichter van Dreams en geeft al 22 jaar les in skateboarden en surfen.

Lior

shredder

Timo

shredder

Roel

shredder
Teun Shredder

Teun

shredder

Iskander

shredder

Klaas

shredder

Bosse

shredder

Damin

shredder

Thijmen

shredder

Stijn

shredder

Twan

shredder

Jij?

shredder

Hoor jij ook thuis in dit team?
Laat het ons dan hier weten!

Video: Sven Boerema

AGENDA

Lessen

Wekelijkse Dreams Shredders surflessen vanaf april op zaterdagochtend 09:00-10:15 en woensdagavond 18:45-20:00. Deze lessen zijn specifiek voor de Dreams Shredders en gaan dus altijd door, ongeacht aantal deelnemers en surfcondities. Je ontvangt vooraf een email m.b.t. het lesprogramma.

Je kan tevens vrijblijvend meedoen met de reguliere surfkids lessen (basis niveau). Klik hier voor de lesagenda.

Dit wil zeggen dat er een Lifeguard van Dreams aanwezig is in het water om een oogje in het zeil te houden, je surft verder zelfstandig. Voor deze lessen kun je inschrijven via e-mail.

Stef van Noordennen Dreams Teamrider