Skimboard Kinderfeestje bij Dreams Surfschool

 

Derek wilde wel weer eens wat anders doen met zijn verjaardag. Hij wilde gaan skimboarden. Alles waar ‘board’ in voorkomt vindt Derek cool. Dus naast skateboarden, longboarden en surfen (op een surfboard dus) wilde hij ook leren skimboarden. Hij kreeg voor zijn verjaardag (in de winter) een skimboard en kon niet wachten tot het zover was. Het was super cool en Derek heeft er weer een hobby bij!!

Kinderfeestje Skimboarden Derek Dreams Surfschool 02
Wil jij ook skimboarden met jouw kinderfeestje? Ja? Dat kan!! Dreams Surfschool geeft 1,5 uur les voor jou en je vrienden of vriendinnen. Tijdens de Skimboard Clinic leer je alles wat je wil weten over skimboarden en natuurlijk skimboarden in de branding van de zee! Tijdens deze clinic kun je leren om een skimboard te besturen en truckjes ermee te doen. Met een skimboard kun je zelfs kleine golfjes (shorebreak) surfen en bochtjes maken.
Bij Dreams leer je skimboarden onder begeleiding van een gecertificeerde en ervaren surfleraar op verschillende skimboards. Meer info over het skimboard kinderfeestje vindt je hier.  [/two_third_last]

 

Posted by: Dreams Surfschool Nederland
In: Kinderfeestjes, Skimboarden, Kinderfeestje op het strand