Surf Apnea Clinic door Nanja van den Broek

We hebben iets bijzonders voor jullie! Op vrijdag 08 april komt wereldrecordhoudster Nanja van den Broek naar Dreams om een Surf Apnea clinic te geven. Een freedive statisch cursus speciaal gericht op surfers.

Voor wie?
Voor iedereen die zich met een relaxtere mindstate in de line up wil begeven. Heb je wel eens en heftige wipe-out gehad waarmee je langer onder water bleef dan je verwacht had? Dan ken je het gevoel. Je wil zo snel mogelijk naar boven om adem te halen. Uit reflex zwem je zo snel mogelijk naar de oppervlakte, waarmee je soms onnodig veel energie verspeeld.
Wat houdt het in?
In deze training leer je te ontspannen en langer je adem in te houden door je reflexen te herkennen. Je kunt namelijk veel langer je adem inhouden dan die paar seconden dat je een wipe out hebt. (ook in hoge golven)
Met de ademhalingstechniek die gebruikt wordt bij Freediving kun je al snel veel langer dan gebruikelijk onder water blijven.
De training bestaat uit een theorie gedeelte van ongeveer een uur en een water gedeelte in het zwembad van 45-60 minuten.
Wat heb je nodig?
Een dik wetsuit (tegen afkoelen) van bijvoorbeeld 4.3mm
Een duikmasker/zwembril
Pen en papier om notities te maken
duikhorloge met secondewijzer of stopwatch/ telefoon
drinkfles water
Tip: Doe kleding aan die snel omkleed om zo op tijd te starten.

Kosten:
€ 75,00

Programma vrijdag 08-04
18:15 inloop koffie/thee (inclusief)
18:30 clinic theorie @ Dreams Surfcafe Ter Heijde
19:30 vertrek richting zwembad
20:00-21:00 zwembadles in Monster
Aanmelden kan via mail info@dreamssurfschool.nl Er zijn slechts 18 plekken beschikbaar.