Surf Kinderfeestje bij Dreams Surfschool Ter Heijde

Het surf kinderfeestje bij Dreamsurfschool vergeet je nooit meer.
Lijkt het jou ook cool je kinderfeestje op het strand te houden en te leren surfen? Dan is Dreams dé plek voor jou!
Tijdens de Surf Clinic leer je alles wat je wil weten over surfen en natuurlijk op een surfboard surfen in zee!
Bij Dreams leer je surfen onder begeleiding van een gecertificeerde en ervaren surfleraar op softtop surfboards.

Het surf kinderfeestje begint met een stukje theorie informatie en droog oefenen met een glas limonade. Even omkleden en daarna gaan we 1,5 uur surfen en lol maken. De dag wordt feestelijk afgesloten met een Dreams goodie voor alle kids!

Wil je meer weten over het surf kinderfeestje van Dreams Surfschool in Ter Heijde. Kijk dan bij surf kinderfeestje of klik hier.

Over de locatie:
Het strand in Ter Heijde is een prachtige ontspannen omgeving. Het pittoreske vissersdorp Ter Heijde ligt aan de Zuid-Hollandse kust tussen Hoek van Holland en Scheveningen in. Deze regio heet Het Westland.
Dit redelijk onontdekte strand is een rustig strand, zelfs in de zomer. Om die reden leent dit strand zich prima voor sportieve activiteiten op het strand en in het water. Een aantal leuke strandtentjes tussen Ter Heijde en Monster maken het plaatje compleet.

In 2011 is aan deze kust een uniek natuurgebied aangelegd genaamd de Zandmotor, deze landtong strekt zich uit tussen Ter Heijde en Kijkduin en zorgt voor een unieke omgeving waar je heerlijk kunt wandelen. Door het aanleggen van de Zandmotor is een baai ontstaan wat het strand een vakantie-gevoel geeft.
In het duingebied is in 2012 een nieuw fietspad aangelegd tussen Kijkduin en Hoek van Holland, zodat je door het duingebied over de glooiende fietspaden kunt fietsen met een uniek uitzicht op zee.
Er zijn altijd voldoende parkeerplaatsen beschikbaar, waar geen kosten aan verbonden zijn.

 

Post by: Dreams Surfschool, Surfschool in het Westland
In: surf kinderfeestje, kinderfeestje golfsurfen