Het leukste surf kinderfeestje ooit!

Wil jij voor jouw verjaardag spelen in het water en leren surfen met jouw vriendjes en/of vriendinnetjes? Dan is een surf kinderfeestje bij Dreams helemaal iets voor jou!

Leer surfen met je vriendjes tijdens het leukste kinderfeestje in het water!

Tijdsduur: 1,5 uur

Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar

1 surfleraar per 5 a 6 kinderen.

Altijd een lifeguard aanwezig.

Kosten: € 170,00 (t/m 10 kids)

€ 135,00 (t/m 5 kids)

extra kids boven 10 kids:

€ 16,00 p.p.

Hoe ziet zo’n surf kinderfeestje er nou eigenlijk uit?

Stap 1: Theorie

Na dat jullie allemaal verwelkomd zijn is het tijd voor de theorie. Er wordt jullie vertelt over met welk materiaal jullie gaan werken, hoe golven ontstaan en jullie leren natuurlijk alles over de veiligheid.

Stap 2: Omkleden en een nat pak halen!

Na de uitleg is het tijd om om te kleden. Iedereen krijgt zijn of haar wetsuit en mag zich in de aangewezen kleedkamers omkleden. Als iedereen zijn of haar wetsuit aanheeft is het tijd om ‘een nat pak te gaan halen’. Het wetsuit moet namelijk wel lekker zitten voor dat wij gaan beginnen en ook is zwemmen gewoon ontzettend leuk!

Stap 3: Hoe sta je op je plank?

Na het zwemmen is het tijd voor een uitleg, namelijk ‘hoe sta ik eigenlijk op mijn plank’ uitleg. Je krijgt te horen en te zien hoe je opstaat en krijg je daarbij tips en aanwijzingen. Snapt iedereen het? Dan is het tijd voor hetgeen waar jullie voor zijn gekomen, namelijk SURFEN!

Stap 4: Surfen!

Dan is het eindelijk tijd om te surfen. We hopen dat je veel kan leren en vooral heel veel kan oefenen. Ook hier zullen we jullie begeleiden met het staan en met golven pakken, maar uiteindelijk draait het vooral om heel veel plezier maken!

Stap 5: Afsluiting

Na het surfen zit het er al bijna op. Eerst dat natte pak uit… Daarna een gezamenlijke afsluiting. Voor de jarige en natuurlijk voor alle deelnemers hebben wij een super toffe poster. Voor een limonade of een lekker ijsje kunnen jullie terecht bij het surfcafe in het dorpje Ter Heijde, want dat hebben jullie wel verdiend!

Ons plekje

‘Ons plekje’ is gevestigd in het kleine kustdorpje genaamd Ter Heijde aan zee. Ter Heijde is een rustig dorpje, het bevat een hotel, een surfcafe, een surfwinkel en wat strandtenten. Een van die strandtenten heet Makani Beach. Naast Makani Beach staat de surfschool van Dreams surfschool. Dit is dan ook de plek waar wij onze lessen aanbieden. Het is ongeveer 5 minuten wandelen vanaf de parkeerplaats. Je hoeft namelijk alleen het duin over!

Voor de routebeschrijving klik op de knop hieronder.

 

Team

Het team van Dreams bestaat uit gepassioneerde sportievelingen die graag buiten zijn. We stellen ze aan je voor:

Daan Dreams Surfschoolmanager

Daan

Daan is onze manager bij de surfschool. Hij is er eigenlijk altijd. Daan is altijd blij en hij maakt altijd overal een feestje van!

Paul Groenheijde

Paul

Paul is Dreams samen met zijn broer gestart. Hij geeft al meer dan 20 jaar skatelessen en surflessen en is dagelijks in zee te vinden.

Dreams Team - Roy Mosterd

Roy

Roy is vaak achter de schermen bezig bij Dreams. Hij is onze huisfotograaf en was de laatste jaren het vaste gezicht in de shop.

Mikel

Mikel kwam al bij Dreams toen hij als 10 jarige met de SurfKids meedeed. Inmiddels is Mikel een van onze vaste instructeurs kan hij alle lessen geven. 

Dreams Team - Thom

Thom

Thom is een alleskunner en is een oude ziel in een jonge lichaam. Hij werkt soms in de shop en weet dus alles over surfboards en skateboards.

Arthur Dreams Instructeur

Arthur

Arthur zit bij de Reddingsbrigade en is dus veel op het strand te vinden. Als hij niet daar is, is hij bij Dreams

Sven Dreams Instructueur

Sven

Sven is altijd enthousiast met alles wat hij doet. Of het nou surfen of skaten is, of fotograferen. Hij weet zijn energie goed over te brengen op zijn leerlingen.

Dreams Team - Lars

Lars

Lars is onze freerunmeester, maar hij ligt ook heel vaak met een surfboard in het water! Alles wat met sport te maken heeft, kan hij!

Timo Surf Instructeur bij Dreams Surfschool

Timo

Als Shredder heeft Timo meters gemaakt met zijn surfskills. Inmiddels is hij assistent bij surflessen en altijd stoked!

Dreams Team - Mauri

Mauri

Mauri is een Dreams original. Hij zat namelijk bij de allereerste groep SurfKids van Dreams! Hij geeft de graffiti workshops en is leider op het Surf & Camp.

Marin

Marin heeft zelf les gehad bij Dreams en geeft inmiddels surfles aan de allerkleinsten van de SurfGuppies. De kids zijn gek op haar.

Dreams Team - Tobias

Tobias

Tobias is een echte surfdude. Relaxed, laidback en altijd stoked om te surfen. Hij maakt ook hele toffe muziek en repareert surfboards!

Klaas

Hij is super slim en leest het liefst ingewikkelde boeken, maar hij is ook een echte surfdude en een allemansvriend!

Surf kinderfeestje ABEL

Abel

Abel is een sportieveling die eigenlijk alles wel kan. Grote kans dat hij jouw instructeurs is bij je kinderfeestje.

Heb je een snelle vraag? Stuur ons dan een berichtje via WhatsApp. Wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Heb je een snelle vraag? Stuur ons dan een berichtje via WhatsApp. Wij proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Heb je een vraag of heb je uitgebreidere informatie nodig? Mail je vraag of opmerking naar info@dreamssurfschool.nl

Heb je een vraag of heb je uitgebreidere informatie nodig? Mail je vraag of opmerking naar info@dreamssurfschool.nl

Heb je toch liever telefonisch contact?
We zijn bereikbaar op telefoonnummer: +31 6 16 09 55 65 tijdens onze openingstijden.

Heb je toch liever telefonisch contact? Dan kun je ons bellen op +31 6 16 09 55 65 . We zijn bereikbaar tijdens de openingstijden.

Je kunt natuurlijk ook gezellig langskomen! Je vind onze winkel op het Prins Willem III Plein in Ter Heijde. Onze surfschool zit op het strand, daar vlakbij. Je loopt vanaf de winkel zo de trap op naar het strand, waar je aan de rechterkant (naast Makani Beach) onze surfschool vind. Klik hier om te navigeren.