Surfcamps voor kids!

  • In de schoolvakanties

  • 6 t/m 10 jaar

  • 11 t/m 15 jaar

  • Met en zonder overnachting

  • Water, strand en straat activiteiten

  • Meer dan 15 jaar ervaring

Reserveren

Surfcamp Mei

Surfcamps in Nederland in de meivakantie

Wil jij heel graag leren surfen in de Noordzee en ben je tussen de 8 en 15 jaar oud? Kom dan naar het Dreams surfcamp in de meivakantie !

Day Camps

day camp surfen

Wil je een dagje surfcamp of streetcamp uitproberen? Bij Dreams Surfschool zijn er losse dagen tijdens daycamps!

Surfcamp Zomer

Surfcamps in Nederland in de zomervakantie

Bij Dreams Surfschool kun je deze zomervakantie leren surfen op het Dreams zomer surfcamp. Elke dag bezig zijn met surfen en leuke strandactiviteiten!

Grommet Camp

surfcamp voor gevorderde surfkids

Kun je al surfen en wil je les van de beste surfers van Nederland? Dat kan deze zomervakantie bij het Dreams Grommets Surfcamp in Ter Heijde!

Surf & Camp

surfcamp met overnachting bij Dreams

Surfen en blijven slapen bij Dreams Surfschool? Ook dat kan! Neem je slaapzak en matje mee en blijf gezellig bij ons slapen. Wij zorgen verder voor alles.

Dreams Surfcamps in Nederland

Speciaal voor kinderen organiseren wij kleinschalige Surfcamps op het rustige strand in Ter Heijde. Er zijn 2 leeftijdsgroepen: 6 t/m 10 jaar en 11 t/m 15 jaar. Indelen bij vrienden of familie kan op verzoek ook in een andere groep.

Natuurlijk gaan we tijdens het surfcamp iedere dag surfen. Omdat surfen lekker veel energie kost gaan we het andere dagdeel andere activiteiten doen op en nabij het strand zoals powerkiten (vliegeren), longboarden, skimboarden, bodyboarden, freerunnen, bmxen, strandjutten of een creatieve activiteit zoals het maken van strandjut-kunst en graffiti. Ben je geïnteresseerd? Lees dan verder op de pagina van één van de surfcamps.