• Data 2021
    Maandag 24/05 Pinksteren Daycamp

  • Tijdsduur: 09:30-17:00 (brengen vanaf 09:00 / ophalen tot 17:30)

  • Leeftijd: 7 t/m 10 en 11 t/m 15 jaar

  • 1 surfleraar per 5-6 kinderen.

  • Altijd een lifeguard in het water

€60,- p.p.p.d.

Reserveren

Daycamp

Wil je een dagje vakantiekamp uitproberen om te ervaren of je het leuk vindt? Bij Dreams Surfschool zijn er naast onze meerdaagse surfcamps ook daycamps! Een daycamp bij Dreams betekent altijd een superleuke dag. Het allerleukste vakantiekamp voor kinderen aan de Nederlande kust!

Er zijn twee soorten daycamps: mét en zonder surfen. Dus ook voor kids die houden van skaten en andere gave buitensporten een aanrader!
Bij het streetcamp gaan we bijvoorbeeld longboarden, BMX-en, freerunnen, graffiti en skateboarden. Bij surfcamp gaan we natuurlijk surfen en bijvoorbeeld powerkiten en skimboarden.

Een dag bij Dreams

Wat gaan we doen op het Daycamp:

Een dagje Dreams eigenlijk. Soms met en soms zonder surfen, zo zit het:

Inhoud daycamp streetcamp (zonder surfen)
Alle straat activiteiten bij elkaar: Freerunnen, Longboarden, Skateboarden, BMXen en Graffiti. Locatie is Dreams Playground (ons skatepark en creatief atelier in Monster). Als het mooi weer is, gaan we ook naar buiten. Een hele dag vol lol, zonder zee en strand. Inclusief lunch natuurlijk.

Inhoud daycamp surfcamp
Natuurlijk gaan we tijdens dit surfcamp voor kinderen surfen (’s morgens of ’s middags). Het andere dagdeel maken we, afhankelijk van het weer een keuze uit één van onze andere activiteiten. Bijvoorbeeld longboarden, powerkiten, skimboarden, bodyboarden, strandjutten of een creatieve activiteit zoals het maken van Jut-Kunst en Graffiti.

Het Dreams Daycamp gaat altijd door, we hebben voor alle weer scenario’s een oplossing! Bij mooi weer zijn we veelal buiten, bij slecht weer blijven we binnen.
Bij hoge golven gaan we lekker bodyboarden en bodysurfen, dat is echt super leuk om te doen (en veiliger op dat moment). Onweer? Dan verhuizen we de hele boel naar Dreams Playground, voor zolang dat nodig is. Weinig golven? Dan gaan we suppen (stand up paddle board), raften en skimboarden. Allemaal heel cool om te doen, je zou bijna vergeten dat er geen surf is!

Data daycamp 2021

SURFCAMP DAYCAMP
Pinksteren maandag 24/05
Kosten p.p.: € 60,00 per dag
Tijdsduur: 09:30-17:00 (brengen vanaf 09:00 / ophalen tot 17:30)
Wij hanteren bij wateractiviteiten 1 surfleraar per 5/6 kids (afhankelijk van leeftijd)
Wij hanteren bij overige activiteiten 1 instructeur per 6/10 kids (afhankelijk van activiteit)
Leeftijd: 7 t/m 10 en 11 t/m 15 jaar

Alle sport- en spel materialen, beschermers en wetsuits, professionele begeleiding, lunch, drankjes en snacks

Bij streetcamp:
– kleding aangepast op het weer en een extra warme trui/bij regen: extra setje kleding
– zonnebril/petje
– schoenen die dicht kunnen (veters/klittenband) en sokken voor longboarden en freerunnen
– eigen longboard/skateboard als je dat hebt
– wil je een t-shirt maken met graffiti, neem dan een blanco t-shirt mee
– bidon of fles om water mee te nemen als we onderweg zijn
Bij surfcamp:
– zwemkleding, handdoek
– eigen wetsuit (5/4) als je dat hebt

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste lesmaterialen, die goed onderhouden worden.
Bij surfcamp: We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent.
Mocht het weer zó slecht zijn dat het surfen niet door kan gaan, hebben wij een passend alternatief programma zoals bodyboarden en bodysurfen.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormantrap, op het strand rechts naast Dreams Beachhouse.

Na inschrijving ontvangt u een inschrijfbevestiging met een webshop link voor een aanbetaling van € 17,50 (administratiekosten*).

Betaling (1 maand voor aanvang)
Een maand voor aanvang van het gereserveerde surfcamp volgt een email met aanvullende informatie en link voor de restbetaling. Het aanbetaalde bedrag wordt in mindering gebracht van het totaalbedrag.

wijzigen/annuleren
Het wijzigen van de gereserveerde surfcamp data kan in overleg op basis van beschikbaarheid.
Annuleren kan kosteloos tot uiterlijk 2 weken voor aanvang van het gereserveerde surfcamp, na annulering zal het aanbetaalde bedrag worden teruggestort, minus *administratiekosten van €  17,50.
Bij annulering tot 1 week vooraf geldt een terugbetaling van 50% van de aanbetaling, minus *administratiekosten van €  17,50.
Bij onverwachte medische redenen is het mogelijk op een kortere termijn te annuleren, neem in dit geval per email of telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij proberen zo coulant mogelijk met deze gevallen om te gaan.