• Data worden nog bekend gemaakt! (Augustus 2023)

  • Tijdsduur: 10:30 dag 1 t/m 17:00 dag 5

  • Leeftijd: 12 t/m 17 jaar

  • 1 surfleraar per 6 personen.

  • Altijd een lifeguard in het water

€ 545,- p.p.

Reserveren

Surf & Camp

Wil je leren surfen en op vakantie zonder je ouders? Dan kan dat op Dreams Surf & Camp! Leren surfen kan namelijk heel goed in Nederland. In de Noordzee zijn prima golven en het is een veilige plek om te leren surfen. Dit surfcamp met overnachting is een super leuke ervaring, volgestouwd met afwisselende activiteiten en gefocust rond surfen.

Surf & Camp is voor jongens en meiden van 12 t/m 17 jaar. Vier dagen vol surfen, buiten sporten en chillen. Natuurlijk zorgen wij voor het juiste powerfood en een toffe slaapplaats vlakbij het strand. Onze instructeurs zijn ook de camp begeleiders. Daarnaast ontmoet je natuurlijk ook veel mensen van jouw leeftijd met dezelfde interesse. Schrijf je ook in voor een super gezellig camp bij ons in Ter Heijde. Een ervaring die je niet wil missen!

Surfcamp met overnachting

Eat, Surf, Sleep, Repeat

Het voornaamste doel van Dreams Surf & Camp is dat wij jou leren surfen. Kun je al surfen? Dan leren we je nog beter surfen!

Als de omstandigheden het toelaten gaan we 2 keer per dag het water in. Daarnaast is er genoeg tijd om lekker te relaxen op het strand en wat andere echte Dreams activiteiten te leren zoals longboarden, skateboarden of Graffiti. Wij zorgen dat je genoeg gezond powerfood binnen krijgt en dat er altijd iets te drinken voor je klaar staat.

Het Dreams Surfcamp met overnachting gaat altijd door, we hebben voor alle weer scenario’s een oplossing! Bij hoge golven gaan we bodyboarden en bodysurfen, dat is echt super leuk om te doen (en veiliger op dat moment). Onweer? Dan verhuizen we de hele boel naar onze supervette indoor hal in de buurt, voor zolang dat nodig is. Weinig golven? Dan gaan we suppen (stand up paddle board), raften en skimboarden. Allemaal heel cool om te doen, je zou bijna vergeten dat er geen surf is!

Dreams Surfcamp 2023 Data worden nog bekend gemaakt!

Augustus 2023

5 dagen/ 4 nachten: €545,00 pp

Tijdsduur: 10:30 dag 1 t/m 17:00 dag 5

Wij hanteren bij wateractiviteiten: 1 surfleraar per 6 personen
Voor bij andere activiteiten: 1 instructeur per 7-10 personen (afhankelijk van de activiteit)

– Materiaal (surfboards, wetsuit en alle andere benodigde les materialen zoals longboards, beschermers, powerkites, skimboards, bodyboards, scheppen, graffiti spuitbussen, jongleerspullen enz), professionele begeleiding, gezonde maaltijden, drankjes, snacks en heel veel lol.
– Slaapplaats op het strand. Bij mooi weer in grote tent. Bij storm: binnen.
– Ontbijt op alle dagen muv startdag
– Lunch op alle dagen
– Diner* op alle dagen muv vertrekdag
* tijdens het surf&camp zullen we een avond gaan BBQ’en

– Zwemkleding, handdoek
– Eigen wetsuit (4/3 of 3/2) als je dat hebt
– Kleding aangepast op het weer en een extra warme trui en trainigsbroek, ’s nachts koelt het behoorlijk af soms
– Zonnebril, petje/vaseline (voor je nek, zodat het niet schuurt in je wetsuit)
– Schoenen die dicht kunnen (veters/klittenband) en sokken voor longboarden en freerunnen
– Eigen longboard/skateboard als je dat hebt
– Wil je een t-shirt maken met graffiti, neem dan een blanco t-shirt mee
– Slaapspullen: luchtbed of matje, slaapzak en kussen
– Toiletspullen zoals tandenborstel, tandpasta, shampoo, deo, enz. – Bidon of waterfles voor als we onderweg zijn.

– Zaklamp voor ’s nachts

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met ISA gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een Lifeguard diploma. Deze instructeurs zorgen naast de veiligheid ook elke dag weer voor het allerbelangrijkste: plezier maken! Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent. Heb je geen zwemdiploma’s maar kun je wel goed zwemmen? Vraag dan de zwemverklaring aan bij je inschrijving.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormantrap, op het strand rechts naast Makani Beach.

Bij de inschrijving ontvangt u een inschrijfbevestiging met een link voor een aanbetaling van €40,- (administratiekosten*).

Betaling (10 dagen)
Tien dagen voor aanvang van het gereserveerde surfcamp volgt een email met aanvullende informatie en link voor de restbetaling. Het aanbetaalde bedrag wordt in mindering gebracht van het totaalbedrag.

Wijzigen/Annuleren
Het wijzigen van de gereserveerde surfcamp data kan in overleg op basis van beschikbaarheid.
Annuleren kan kosteloos tot uiterlijk 2 weken voor aanvang van het gereserveerde surfcamp, na annulering zal het aanbetaalde bedrag worden teruggestort, minus *administratiekosten van € 40,-.
Bij annulering tot 1 week vooraf geldt een terugbetaling van 50% van de aanbetaling, minus *administratiekosten van €40,-.
Bij onverwachte medische redenen is het mogelijk op een kortere termijn te annuleren, neem in dit geval per email of telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij proberen zo coulant mogelijk met deze gevallen om te gaan.

Wil je op surfcamp en op vakantie zonder je ouders? Dan kan dat op Dreams surfcamp!

Surf & Camp

Het allerleukste surfcamp met overnachting, gewoon in Nederland!

Boek nu!

Surf & Camp is voor jongens en meiden van 12 t/m 17 jaar. Drie dagen vol surfen, buiten sporten en chillen. Natuurlijk zorgen wij voor het juiste powerfood en een toffe slaapplaats op het strand.

  • Slapen in een tent op het strand

  • Elke dag surfen

  • Gezonde maaltijden

  • Stoked begeleiding

  • Altijd een lifeguard in het water

Data & Kosten

€ 545,- p.p.

Wordt nog aangekondigd!

€ 545,- p.p.

Wordt nog aangekondigd!

€ 545,- p.p.

Wordt nog aangekondigd!

Eat, Surf, Sleep, Repeat

In de Noordzee zijn prima golven en het is een veilige plek om te leren surfen.

Ter Heijde

Het allerleukste surfcamp met overnachting, gewoon in Nederland!

We gaan zo vaak mogelijk surfen en uiteraard zijn er ook andere toffe Dreams sporten te leren zoals longboarden, skateboarden en powerkiten.  Wij leren jou surfen en als je al kan surfen, leren we je nog beter surfen!

Dreams Surfcamp 11-16 jr 2020 :

di 13 t/m vr 16 juli
di 20 t/m vr 23 juli
di 27 t/m vr 30 juli

kosten 4 dagen/3 nachten : € 385,00 pp

Tijdsduur: 09:30 dag 1 t/m 17:00 laatste dag
Wij hanteren bij wateractiviteiten: 1 surfleraar per 6 personen
Wij hanteren bij andere activiteiten: 1 instructeur per 7-10 personen (afhankelijk van de activiteit)
Leeftijd: 11 t/m 16 jaar

Natuurlijk gaan we tijdens dit surfcamp surfen; het doel is om 2 keer per dag in het water te liggen. Daarnaast is er genoeg tijd om lekker te relaxen op het strand en wat andere echte Dreams diciplines te leren zoals longboarden, skateboarden of Graffiti. Wij zorgen dat je genoeg gezond powerfood binnen krijgt en dat er altijd iets te drinken voor je klaar staat.

Slapen doen we op het strand in een grote tent. Hier kun je overdag je spullen laten staan, zodat je nergens meer over na hoeft te denken. Voor je waardevolle spullen is er een locker in de kleedkamer beschikbaar.

Het Dreams surfcamp met overnachting gaat altijd door, we hebben voor alle weer scenario’s een oplossing! Bij hoge golven gaan we bodyboarden en bodysurfen, dat is echt super leuk om te doen (en veiliger op dat moment). Onweer? Dan verhuizen we de hele boel naar onze supervette indoor hal in de buurt, voor zolang dat nodig is. Weinig golven? Dan gaan we suppen (stand up paddle board), raften en skimboarden. Allemaal heel cool om te doen, je zou bijna vergeten dat er geen surf is!

Ieder 3-daags surfcamp wordt afgesloten met een Surfcamp Barbecue voor alle deelnemende kids, hun ouders, broertjes en zusjes. Een leuk moment om samen te genieten van het strandleven en alle nieuwe vrienden en vriendinnen van het surfcamp te ontmoeten. Deelname is optioneel. Meer info over inhoud en kosten zijn hier terug te vinden.

Materiaal (surfboards, wetsuit en alle andere benodigde les materialen (zoals longboards, beschermers, powerkites, skimboards, bodyboards, bodysurfers, scheppen, graffiti spuitbussen, jongleerspullen enz), professionele begeleiding, gezonde maaltijden, drankjes, snacks en heel veel lol.
Slaapplaats op het strand.  Bij mooi weer in grote tent (jongens/meiden gescheiden). Bij storm: binnen.
3 dagen/2 nachten: 2x ontbijt / 3x lunch / 2x diner
6 dagen/5 nachten: 5x ontbijt / 6x lunch / 5x diner

– zwemkleding, handdoek
– eigen wetsuit (5/4 of 3/2) als je dat hebt
– kleding aangepast op het weer en een extra warme trui/bij regen: extra setje kleding
– zonnebril/petje/vaseline (voor je nek, zodat het niet schuurt in je wetsuit)
– schoenen die dicht kunnen (veters/klittenband) en sokken voor longboarden en freerunnen
– eigen longboard/skateboard als je dat hebt
– wil je een t-shirt maken met graffiti, neem dan een blanco t-shirt mee
– slaapspullen: matrasje en slaapzak
– logeerspullen: kleding, toiletartikelen etc.
– bidon of waterfles voor als we onderweg zijn.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met ISA gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deze instructeurs zorgen naast de veiligheid ook elke dag weer voor het allerbelangrijkste: plezier maken! Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent. Heb je geen zwemdiploma’s maar kun je wel goed zwemmen? Vraag dan de zwemverklaring aan bij je inschrijving.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormantrap, op het strand rechts naast Dreams Beachhouse. Voor het surfcamp met overnachting staan er naast Dreams surfschool grote tenten.

Bij de inschrijving ontvangt u een inschrijfbevestiging met een link voor een aanbetaling van €40,- (administratiekosten*).

Betaling (10 dagen)
Tien dagen voor aanvang van het gereserveerde surfcamp volgt een email met aanvullende informatie en link voor de restbetaling. Het aanbetaalde bedrag wordt in mindering gebracht van het totaalbedrag.

Wijzigen/Annuleren
Het wijzigen van de gereserveerde surfcamp data kan in overleg op basis van beschikbaarheid.
Annuleren kan kosteloos tot uiterlijk 2 weken voor aanvang van het gereserveerde surfcamp, na annulering zal het aanbetaalde bedrag worden teruggestort, minus *administratiekosten van € 40,-.
Bij annulering tot 1 week vooraf geldt een terugbetaling van 50% van de aanbetaling, minus *administratiekosten van €40,-.
Bij onverwachte medische redenen is het mogelijk op een kortere termijn te annuleren, neem in dit geval per email of telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij proberen zo coulant mogelijk met deze gevallen om te gaan.