• Data 2020:
  ma 27/07 – woe 29/07
  do 30/07 – zat 01/08
  ma 17/08 – woe 19/08
  do 20/08 – zat 22/08

 • Tijdsduur: 09:30 dag 1 t/m 17:00 dag 3

 • Leeftijd: 11 t/m 16 jaar

 • 1 surfleraar per 6 personen.

 • Altijd een lifeguard in het water

€ 265,- p.p.

Reserveren

Surf & Camp

Wil je op surfcamp en op vakantie zonder je ouders? Dan kan dat op Dreams surfcamp! Voor jongens en meiden van 11 t/m 15 jaar organiseert Dreams Surfschool surfcamp in Nederland. Drie dagen en 2 nachten surfen, buiten sporten en chillen. Natuurlijk zorgen wij voor het juiste powerfood en een toffe slaapplaats op het strand!

We gaan zo vaak mogelijk surfen en uiteraard zijn er ook andere toffe Dreams sporten te leren zoals longboarden, skateboarden en powerkiten.  Wij leren jou surfen en als je al kan surfen, leren we je nog beter surfen!

Het allerleukste surfcamp met overnachting, gewoon in Nederland! Leren surfen kan namelijk heel goed in Nederland. In de Noordzee zijn prima golven en het is een veilige plek om te leren surfen.

Surfcamp met overnachting

Eat, Surf, Sleep, Repeat

Natuurlijk gaan we tijdens dit surfcamp surfen; het doel is om 2 keer per dag in het water te liggen. Daarnaast is er genoeg tijd om lekker te relaxen op het strand en wat andere echte Dreams diciplines te leren zoals longboarden, skateboarden of Graffiti. Wij zorgen dat je genoeg gezond powerfood binnen krijgt en dat er altijd iets te drinken voor je klaar staat.

Slapen doen we op het strand in een grote tent. Hier kun je overdag je spullen laten staan, zodat je nergens meer over na hoeft te denken. Voor je waardevolle spullen is er een locker in de kleedkamer beschikbaar.

Het Dreams surfcamp met overnachting gaat altijd door, we hebben voor alle weer scenario’s een oplossing! Bij hoge golven gaan we bodyboarden en bodysurfen, dat is echt super leuk om te doen (en veiliger op dat moment). Onweer? Dan verhuizen we de hele boel naar onze supervette indoor hal in de buurt, voor zolang dat nodig is. Weinig golven? Dan gaan we suppen (stand up paddle board), raften en skimboarden. Allemaal heel cool om te doen, je zou bijna vergeten dat er geen surf is!

Ieder 3-daags surfcamp wordt afgesloten met een Surfcamp Barbecue voor alle deelnemende kids, hun ouders, broertjes en zusjes. Een leuk moment om samen te genieten van het strandleven en alle nieuwe vrienden en vriendinnen van het surfcamp te ontmoeten. Deelname is optioneel. Meer info over inhoud en kosten zijn hier terug te vinden.

Dreams Surfcamp 11-16 jr 2020 :
ma 27/07 – woe 29/07
do 30/07 – zat 01/08
ma 17/08 – woe 19/08
do 20/08 – zat 22/08
kosten 3 dagen/2 nachten : € 265,00 pp
kosten 6 dagen/5 nachten : € 580,00 pp
Tijdsduur: 09:30 dag 1 t/m 17:00 dag 3/6
Wij hanteren bij wateractiviteiten: 1 surfleraar per 6 personen
Wij hanteren bij andere activiteiten: 1 instructeur per 7-10 personen (afhankelijk van de activiteit)
Leeftijd: 11 t/m 16 jaar

Materiaal (surfboards, wetsuit en alle andere benodigde les materialen (zoals longboards, beschermers, powerkites, skimboards, bodyboards, bodysurfers, scheppen, graffiti spuitbussen, jongleerspullen enz), professionele begeleiding, gezonde maaltijden, drankjes, snacks en heel veel lol.
Slaapplaats op het strand.  Bij mooi weer in grote tent (jongens/meiden gescheiden). Bij storm: binnen.
3 dagen/2 nachten: 2x ontbijt / 3x lunch / 2x diner
6 dagen/5 nachten: 5x ontbijt / 6x lunch / 5x diner

– zwemkleding, handdoek
– eigen wetsuit (5/4 of 3/2) als je dat hebt
– kleding aangepast op het weer en een extra warme trui/bij regen: extra setje kleding
– zonnebril/petje/vaseline (voor je nek, zodat het niet schuurt in je wetsuit)
– schoenen die dicht kunnen (veters/klittenband) en sokken voor longboarden en freerunnen
– eigen longboard/skateboard als je dat hebt
– wil je een t-shirt maken met graffiti, neem dan een blanco t-shirt mee
– slaapspullen: matrasje en slaapzak
– logeerspullen: kleding, toiletartikelen etc.
– bidon of waterfles voor als we onderweg zijn.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met ISA gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deze instructeurs zorgen naast de veiligheid ook elke dag weer voor het allerbelangrijkste: plezier maken! Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent. Heb je geen zwemdiploma’s maar kun je wel goed zwemmen? Vraag dan de zwemverklaring aan bij je inschrijving.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormantrap, op het strand rechts naast Dreams Beachhouse. Voor het surfcamp met overnachting staan er naast Dreams surfschool grote tenten.

Na inschrijving ontvangt u een inschrijfbevestiging met een webshop link voor een aanbetaling van € 17,50 (administratiekosten*).

Betaling (1 maand voor aanvang)
Een maand voor aanvang van het gereserveerde surfcamp volgt een email met aanvullende informatie en link voor de restbetaling. Het aanbetaalde bedrag wordt in mindering gebracht van het totaalbedrag.

wijzigen/annuleren
Het wijzigen van de gereserveerde surfcamp data kan in overleg op basis van beschikbaarheid.
Annuleren kan kosteloos tot uiterlijk 2 weken voor aanvang van het gereserveerde surfcamp, na annulering zal het aanbetaalde bedrag worden teruggestort, minus *administratiekosten van €  17,50.
Bij annulering tot 1 week vooraf geldt een terugbetaling van 50% van de aanbetaling, minus *administratiekosten van €  17,50.
Bij onverwachte medische redenen is het mogelijk op een kortere termijn te annuleren, neem in dit geval per email of telefonisch contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij proberen zo coulant mogelijk met deze gevallen om te gaan.