Wil je eens met een vriend, vriendin, buurman of sportvrienden een dag op het strand doorbrengen en wil je meer dan alleen een strandwandeling? Dan is de Surfdag met luxe lunch van Dreams Surfschool en Jamm Beach misschien iets voor jullie! Een hele zaterdag vertoeven op het strand; met een surfplank het water op, genieten van de frisse zeewind en uitgebreid lunchen met je voeten in het zand.

Surfdag: surfles, luxe lunch en surfboard huur

Op de zaterdagochtend neem je deel aan de groepsles surfen van 10:30-12:30 uur bij Dreams Surfschool. Bij de groepsles surfen krijg je surfles in kleine groepjes van maximaal 6 personen. Je leert tijdens de eerste surfles de basis van het golfsurfen.  Je leert buiten de theorie, het peddelen voor een golf, opstaan en rechtdoor surfen op het schuim.

Het eerste ritje op een golf is magisch mooi, de meeste surfers zijn zo verslaafd aan het gevoel dat ze nooit meer willen stoppen met surfen!

Daarna is het even uitrusten na al het ‘peddelen, peddelen en staan’, daarom krijg je een heerlijke luxe lunch met drankje bij Jamm Beach. In de middag ben je vrij om zelf te surfen, zo kun je nog eens extra goed oefenen en heerlijk je eigen gang gaan.

Kosten surfdag: € 50,00 p.p. (vanaf 1 persoon)

Dreams Surfschool is gelegen naast Jamm Beach op het strand van Ter Heijde (Strandopgang Karel Doormanweg). Kijk hier voor meer informatie.

Surfdag met luxe lunch bij Dreams Surfschool Surfdag met luxe lunch bij Dreams Surfschool Surfdag met luxe lunch bij Dreams Surfschool