Surfen op Vaderdag

Gezellig sportief bezig zijn op het strand samen met je vader? Dat kan bij de Vaderdag surfles van Dreams Surfschool in Ter Heijde! Elk jaar wordt er bij Dreams een speciale surfles voor vaders en hun gezin gehouden. Een heerlijke buiten activiteit waar je nog lange tijd van zal nagenieten!

Je kent het wel, wat gaan we nou weer aan papa geven? De kast puilt uit met handgemaakte pennenouders, verzorgingsproducten voor de baard die hij misschien niet meer heeft of de zoveelste gekke bier opener. Geef eens een ervaring cadeau voor Vaderdag! Wie weet ontstaat daar weer een nieuwe passie voor een hobby. Dat is pas mooi om iemand te kunnen geven. En daarmee boor je ook weer een nieuwe bron cadeautjes aan!

Het programma

Hoe ziet een surfles bij Dreams Surfschool er uit? De surfles duurt twee uur in totaal. We starten de golfsurfles met een theorie uitleg over stromingen en getijden en veiligheid. Dit zal ongeveer een kwartier in beslag nemen. Daarna trek je een wetsuit aan en vervolgens gaan we anderhalf uur de zee op, om de theorie in praktijk te brengen. Je leert tijdens de eerste surfles de basis van het golfsurfen. Je leert peddelen voor een golf, opstaan en rechtdoor surfen op het schuim. Het eerste ritje op een golf is magisch mooi, de meeste surfers zijn zo verslaafd aan het gevoel dat ze nooit meer zullen stoppen met surfen! Bij Dreams leer je surfen onder begeleiding van een gecertificeerde en ervaren surfleraar op softtop surfboards.

Ook komen surfen op Vaderdag? Meer informatie over de Vaderdag Surf vind je hier.

familie surfen
vaderdag surf