Voor het vijfde jaar op rij organiseert Dreams Surfschool een speciale surfdag waarop jij samen met jouw stoere papa kan leren surfen op vaderdag! En als mama stiekem ook mee wil doen… dan mag dat natuurlijk!

Samen veel lol maken in de Noordzee, daar weet Dreams alles van! We starten deze bijzondere vaderdag surfles met een korte uitleg over stromingen, getijden en veiligheid. Daarna trekken jullie een wetsuit aan en gaan anderhalf uur de zee op. Met een wetsuit aan heb je het helemaal niet koud in het water, dus houd je meer energie over om samen met papa golven te leren rijden!

Surfen op vaderdag: dat zullen jullie nooit meer vergeten!

Ook gezellig sportief bezig zijn op het strand samen met je gezin bij Dreams Surfschool in Ter Heijde? Dat kan op zondag 18 juni 2017! Er zijn dan een surflessen speciaal voor vaderdag op 4 tijdstippen: 12:00-14:00 uur, 13:00-15:00 uur, 14:30-16:30 uur en 15:30-17:30 uur.

Wil je graag met je vader bij Dreams Surfschool komen surfen, meldt je dan aan bij Dreams en ontvang de ‘Dreams Vaderdag Surf Kadobon’ thuis, zodat je die aan je vader kan geven op vaderdag. De coolste verrassing ooit!

Vaderdag Surf les bij Dreams SurfschoolGezellige Vadersdag Surf les bij Dreams surfschool Groepsles Dreams Surfschoolvaderdag surf les dreams surfschoo