SurfKids

Ben jij tussen de 6 en 14 jaar en wil je graag leren surfen? Dat kan bij Dreams Surfschool! Dreams geeft surfles speciaal voor kinderen, de Dreams Surfkids lessen. Bekijk hieronder welke soorten lessen voor kids wij aanbieden.

SurfKids bij Dreams Surfschool!

Ben jij tussen de 5 en 18 jaar en wil je graag leren surfen? Dat kan bij Dreams Surfschool! Dreams geeft surfles in verschillende leeftijdsgroepen speciaal voor kinderen, de Dreams SurfKids lessen.

SurfKids

Een soort club waar je iedere week surfles kan krijgen.

SurfGuppies

Een surfles speciaal voor de allerkleinsten! (t/m 7 jaar )

SurfTeens

Een wekelijkse surfles voor Teens van 15 tot 18 jaar oud.

SHREDDERS

Voor kids die zelfstandig kunnen surfen.

Aanvullende informatie

SurfKids leren surfen bij Dreams Surfschool

Omdat wij willen dat iedereen veilig en verantwoord leert surfen is het noodzakelijk dat je zwemdiploma’s A en B hebt. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma en maken gebruik van veilige, zachte surfboards.

Leeftijd en Niveau

We geven surf lessen voor kinderen in 3 leeftijdsgroepen zodat iedereen bij ons kan leren surfen met kinderen van zijn eigen leeftijd. De SurfGuppies zijn voor de kinderen t/m 7, de SurfKids les voor kinderen van 8 t/m 14 en de SurfTeen voor 15 t/m 18.

De SurfKids surflessen zijn altijd enorm gezellig en daarom zitten een aantal SurfKids al meer dan 5 jaar op surfles bij Dreams, daarom geven we ook les op verschillende niveau’s. Je start altijd bij de beginners en kan dan, als je dat zelf wil doorgroeien naar de gevorderde SurfKids. We hebben zelfs een abonnementsvorm voor alle SurfKids lessen.

En als er geen surf is?

De SurfKids lessen gaan altijd door, want we hebben voor alle weer scenario’s een oplossing!
Als er geen golfen zijn, maar het is wel droog buiten, dan gaan we straat-surfen en aan onze surf-skills werken. Dit ‘straat-surfen’ is de manier om zonder golven je balans en houding te verbeteren. En ook nog eens super leuk om te doen! Óf we gaan skimboarden, lekker in de branding racen op een skimboard is goed voor je balans en uithoudingsvermogen. Als het echt stormt dan kunnen we op het grote filmscherm in de Indoor een surffilm kijken, skateboarden of op het indoboard onze balans oefenen.

Voor meer informatie over de SurfKids surflessen en om je aan te melden voor een les, lees en zie hier.

Materiaal (softtop surfboards en wetsuits), professionele begeleiding en natuurlijk heel veel lol.

Zwemkleding en een handdoek. Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent.

Mochten de weersomstandigheden zó slecht zijn dat de veiligheid niet gewaarborgd kan worden, bieden wij altijd een passend alternatief zoals bijvoorbeeld bodyboarden of surfskaten.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Makani Beach.

De betaling van de les kan voorafgaand online via ons boekingssysteem. Na het boeken van een les, krijg je bevestiging e-mail, met daarin een link om de betaling te voldoen.