• Tijdsduur: 1.5 uur (exclusief omkleden)

  • Leeftijd: vanaf 8 t/m 14 jaar

  • 1 surfleraar per 5 kinderen.
    Bij meer dan 10 kinderen werken wij met extra instructeurs.

  • Altijd een lifeguard in het water

vanaf €15,50 p.p.p.l

Reserveren

Surfkids Gevorderden

Als je het surfen bij de surfkids voor beginners onder de knie hebt kun je verder met de surfles voor gevorderden. Kun je zelf een golf pakken en down-the-line surfen, dan kun je meedoen.

Bij de gevorderden surf les voor kinderen leer je in kleine groepjes van maximaal 6 kids nóg beter surfen. Je leert om grotere golven te pakken, een bottom turn, bochten maken en truukjes. Gevorderden surfkids is een surf les voor kinderen t/m 14 jaar met surfervaring.

Aanvullende informatie

Surf les voor kinderen – Surfkids gevorderden

De gevorderde surfkids surflessen gaan altijd door, we hebben voor alle weer scenario’s een oplossing!
Tijdens de gevorderden surf les voor kinderen leer je natuurlijk beter surfen, dit doen we op softtop surfboards van verschillende maten, zo leer je ook op een kleiner surfboard surfen. Heb je je eigen surfboard? Ook daarop surfen kan in overleg.

Je leert tevens de basis van het reddingszwemmen en alles over verschillende stromingen in zee. Als de golven te hoog zijn om te surfen gaan we oefenen met bodysurfers en bodyboards om beter inzicht in de golven te krijgen. Spannend en uitdagend, maar vooral super leuk om te doen! Als het er een keer geen golven zijn zorgen onze instructeurs voor een leuke alternatieve surf-training, zodat je wel surf-fit blijft.

Als je bij de gevorderden surfkids zit kun je natuurlijk ook altijd met de beginners-groep meedoen als je dat wil.

Kosten: € 17,50 per les
Strippenkaart 10x surfkids: € 155,00
Strippenkaart 5x surfkids: € 80,00
Tijdsduur: 1.5 uur (exclusief omkleden)
Wij hanteren 1 surfleraar per 6 kinderen.
Leeftijd: vanaf 8 t/m 14 jaar

Ook tijdens de vakanties is het mogelijk om te surfen, Dreams organiseert meerdere surfcamps voor kids. Vind jij surfen helemaal te gek en wil je jouw verjaardagsfeestje ook op het strand vieren, neem dan eens een kijkje bij ons actieve of creatieve kinderfeestjes.

Materiaal (softtop surfboards en wetsuits), professionele begeleiding en natuurlijk heel veel lol inbegrepen.

Zwemkleding en een handdoek. Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent.
Mocht het weer zó slecht zijn dat het surfen niet door kan gaan, hebben wij een passend alternatief programma zoals bodyboarden en bodysurfen.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormantrap, op het strand rechts naast Dreams Beachhouse.

Betaling van de surfkids kan voorafgaand aan het feestje per pin of contant worden gedaan bij Dreams Shop. Dreams Shop bevindt zich op de hoek van het Willem III Plein en Karel Doormanweg, naast de kerk.