Wil jij heel graag leren surfen, ben je tussen de 5 en 7 jaar oud en heb je een A- en B Diploma? Kom dan ‘op surfen’ bij de Dreams Surfkids Guppies!

SurfGuppies

 Je leert peddelen, opstaan, ‘down the line surfen’ en truukjes op je surfboard! Iedere surfles kun je leren surfen onder begeleiding van ervaren instructeurs.

De Guppies les is surfles voor kinderen, een soort club met leeftijdsgenootjes, waar je iedere week surfles kan krijgen. Je kunt je per les inschrijven, dus als je een week op vakantie bent, maakt het niets uit. In het surfseizoen kun je iedere zondag om 10:00 meedoen met deze les!

 • Tijdsduur: 1.5 uur (exclusief omkleden)

 • Leeftijd: vanaf 5 t/m 7 jaar (met zwemdiploma A en B of vergelijkbare zwemervaring)

 • 1 surfleraar per 5 kinderen.
  Bij meer dan 10 kinderen werken wij met extra instructeurs.

 • Altijd een lifeguard in het water

vanaf €15,50- p.p.p.l

Ik doe mee!
 • Tijdsduur: 1.5 uur (exclusief omkleden)

 • Leeftijd: vanaf 5 t/m 7 jaar (met zwemdiploma A en B of vergelijkbare zwemervaring)

 • 1 surfleraar per 5 kinderen.
  Bij meer dan 10 kinderen werken wij met extra instructeurs.

 • Altijd een lifeguard in het water

vanaf €15,50- p.p.p.l

Ik doe mee!

Surfkids Guppies

Wil jij heel graag leren surfen, ben je tussen de 5 en 7 jaar oud en heb je een A- en B Diploma? Kom dan ‘op surfen’ bij de Dreams Surfkids Guppies!
De Guppies les is surfles voor kinderen, een soort club met leeftijdsgenootjes, waar je iedere week surfles kan krijgen.  Je leert peddelen, opstaan, ‘down the line surfen’ en truukjes op je surfboard! Iedere surfles kun je leren surfen onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Je kunt je per les inschrijven, dus als je een week op vakantie bent, maakt het niets uit. In het surfseizoen kun je iedere zondag om 10:00 meedoen met deze les!

Surfkids guppies

Surfles voor kinderen – Surfkids guppies

De guppies surfkids is misschien wel de allerleukste les bij Dreams Surfschool. Iedere zondagochtend zijn deze blije stuiterballen in de zee te vinden. Deze les is speciaal voor alle beginnende surfertjes van 5 t/m 7 jaar.  We starten wat later in het seizoen (meestal juni) met deze les zodat de watertemperatuur en het weer wat aangenamer is.

Als er een keer geen golven zijn, gaan we lekker spelletjes doen met de surfboards, sups en een raft, ultieme waterpret gegarandeerd! De surfkids guppies surflessen gaan door, zolang de weersomstandigheden het toelaten. Het belangrijkste is dat guppies het surfen leuk blijven vinden natuurlijk. Het doel is om altijd te gaan surfen, maar als de golven net te groot zijn gaan we bodyboarden. Waanzinnig leuk om in het schuim te doen. Als het écht stormt slaan we een keer over of bieden we een indoor programma aan.

Kosten: € 17,50 per les
Strippenkaart 10x surfkids: € 155,00
Strippenkaart 5x surfkids: € 80,00
Tijdsduur: 1.5 uur (exclusief omkleden)
Wij hanteren 1 surfleraar per 5 kinderen.
Leeftijd: vanaf 5 t/m 7 jaar (met zwemdiploma A en B of vergelijkbare zwemervaring)

Ook tijdens de vakanties is het mogelijk om te surfen, Dreams organiseert meerdere surfcamps voor kids. Vindt jij surfen helemaal te gek en dit met je vriendjes en vriendinnetjes delen? Dan kun je jouw verjaardagsfeestje ook bij Dreams vieren, neem eens een kijkje bij ons actieve of creatieve kinderfeestjes.

Materiaal (softtop surfboards en wetsuits), professionele begeleiding en natuurlijk heel veel lol inbegrepen.

Zwemkleding en een handdoek. Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Zeker bij een surfles voor kinderen. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent.
Mocht het weer zó slecht zijn dat het surfen niet door kan gaan, hebben wij een passend alternatief programma zoals bodyboarden.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormantrap, op het strand rechts naast Dreams Beachhouse.

Betaling van de surfkids kan voorafgaand aan het feestje per pin of contant worden gedaan bij Dreams Shop. Dreams Shop bevindt zich op de hoek van het Willem III Plein en Karel Doormanweg, naast de kerk.