SurfGuppies

SurfGuppies is een kinder surfles voor jonge kids, een soort club waar je iedere week surfles kan krijgen.

  • Tijdsduur: 1.5 uur

  • Leeftijd: vanaf 5 t/m 7 jaar (met zwemdiploma A en B of vergelijkbare zwemervaring)

  • 1 surfleraar per 5 kinderen.

  • Altijd een lifeguard in het water

vanaf €17,50 p.p.p.l

SurfGuppies bij Dreams Surfschool!

SurfGuppies is een kinder surfles voor jonge kids, een soort club waar je iedere week surfles kan krijgen.

  • Tijdsduur: 1.5 uur

  • Leeftijd: vanaf 5 t/m 7 jaar (met zwemdiploma A en B of vergelijkbare zwemervaring)

  • 1 surfleraar per 5 kinderen.

  • Altijd een lifeguard in het water

vanaf €17,50 p.p.p.l

SurfGuppies

Wil jij heel graag leren surfen, ben je tussen de 5 en 7 jaar oud en heb je een A- en B Diploma? Kom dan ‘op surfen’ bij de Dreams SurfGuppies!
De SurfGuppies les is een kinder surfles voor jonge kinderen, een soort club met leeftijdsgenootjes, waar je iedere week surfles kan krijgen. Je leert peddelen, opstaan, ‘down-the-line surfen’ en trucjes op je surfboard! Iedere surfles kun je leren surfen onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Je kunt je per les inschrijven, dus als je een week op vakantie bent, maakt het niets uit. In het surfseizoen kun je iedere zondag om 10:30 meedoen met deze les!
Voor kids ouder dan 7 jaar, hebben we de SurfKids lessen.

Kinder surfles – SurfGuppies

De SurfGuppies is misschien wel de allerleukste surfles voor jonge kinderen bij Dreams. Iedere zondagochtend zijn deze blije stuiterballen in de zee te vinden. Deze les is speciaal voor alle beginnende surfertjes van 5 t/m 7 jaar. We starten wat later in het seizoen (meestal juni) met deze les zodat de watertemperatuur en het weer wat aangenamer is.

Als er een keer geen golven zijn, gaan we lekker spelletjes doen met de surfboards, sups en een raft, ultieme waterpret gegarandeerd! De SurfGuppies surflessen gaan door, zolang de weersomstandigheden het toelaten. Het belangrijkste is dat SurfGuppies het surfen leuk blijven vinden natuurlijk. Het doel is om altijd te gaan surfen, maar als de golven net te groot zijn gaan we bodyboarden. Waanzinnig leuk om in het schuim te doen. Als het écht stormt slaan we een keer over of bieden we een indoor programma aan.

Kosten: € 22,50 per losse les
Strippenkaart 10x surfkids: € 175,00
Strippenkaart 5x surfkids: € 90,00
Tijdsduur: 1.5 uur
Wij hanteren 1 surfleraar per 5 kinderen.
Leeftijd: vanaf 5 t/m 7 jaar (met zwemdiploma A en B of vergelijkbare zwemervaring)

Ook tijdens de vakanties is het mogelijk om te surfen, Dreams organiseert meerdere Surfcamps voor kids. Vind jij surfen helemaal te gek en dit met je vriendjes en vriendinnetjes delen? Dan kun je jouw verjaardagsfeestje ook bij Dreams vieren, neem eens een kijkje bij ons actieve of creatieve kinderfeestjes.

Materiaal (softtop surfboards en wetsuits), professionele begeleiding en natuurlijk heel veel lol inbegrepen.

Zwemkleding en een handdoek. Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent.

Mochten de weersomstandigheden zó slecht zijn dat de veiligheid niet gewaarborgd kan worden, bieden wij altijd een passend alternatief zoals bijvoorbeeld bodyboarden of surfskaten.


Dreams Surfschool
op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Makani Beach.

De betaling van de les kan voorafgaand online via ons boekingssysteem. Na het boeken van een les, krijg je bevestiging e-mail, met daarin een link om de betaling te voldoen.