SurfKids

Wil jij heel graag leren surfen en ben je tussen de 6 en 14 jaar oud? Kom dan ‘op surfen’ bij de Dreams Surfkids!

  • Tijdsduur: 1.5 uur (exclusief omkleden)

  • Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar (met zwemdiploma A en B )

  • 1 surfleraar per 6 kinderen.
    Bij meer dan 10 kinderen werken wij met extra instructeurs.

  • Altijd een lifeguard in het water

vanaf €17,50 p.p.p.l

SurfKids bij Dreams Surfschool!

Surfkids is surfles voor kinderen, een soort club waar je iedere week surfles kan krijgen.

  • Tijdsduur: 1.5 uur

  • Leeftijd: vanaf 6 t/m 14 jaar (met zwemdiploma A en B of vergelijkbare zwemervaring). Voor jongere kids is er een speciale SurfGuppies

  • 1 surfleraar per 6 kinderen.

  • Altijd een lifeguard in het water

vanaf €17,50 p.p.p.l

SurfKids

Surfkids is surfles voor kinderen, een soort club waar je iedere week surfles kan krijgen. Je leert peddelen, opstaan, ‘down-the-line surfen’ en trucjes op je surfboard! Iedere surfles kun je leren surfen onder begeleiding van ervaren instructeurs.

Je kunt je per les inschrijven, dus als je een week op vakantie bent, maakt het niets uit. In het surfseizoen zijn er 5 surfkids lessen per week. Het is zelfs mogelijk een abonnement te nemen voor het hele seizoen! Hier in de surfles agenda kun je precies terug vinden wanneer er surfles voor kinderen is.

(Ben je jonger dan 8 jaar en wil je surfen? Kijk dan eens op de SurfGuppies pagina).

Surfles voor kinderen – SurfKids beginners

De SurfKids surflessen gaan altijd door, we hebben voor alle weer scenario’s een oplossing!

Als er geen golven zijn, maar het is wel droog buiten, dan gaan we straat-surfen en aan onze surf-skills werken, op longboards. Dit ‘straat-surfen’ is de manier om zonder golven je balans en houding te verbeteren. En ook nog eens super leuk om te doen! Óf we gaan skimboarden, lekker in de branding racen op een skimboard is goed voor je balans en uithoudingsvermogen. Daarnaast hebben we ook nog sups en een raft, ultieme waterpret gegarandeerd!

Mochten de golven zo groot zijn dat het surfen niet door kan gaan, hebben wij een passend alternatief programma zoals bodyboarden en bodysurfen. Waanzinnig leuk om in het schuim te doen! Als het echt serieus stormt dan kunnen we op het grote filmscherm bij Dreams Indooe een surffilm kijken en op het balansboard onze balans oefenen (komt weinig voor gelukkig).

Kosten: € 22,50 per losse les
Strippenkaart 10x surfkids: € 175,00
Strippenkaart 5x surfkids: € 90,00

NIEUW! Strippenkaart 25x €380,- met gratis Dreams Goodies

Tijdsduur: 1.5 uur

Wij hanteren 1 surfleraar per 6 kinderen.
Leeftijd: vanaf 5 t/m 14 jaar (met zwemdiploma A en B of vergelijkbare zwemervaring)

Ook tijdens de vakanties is het mogelijk om te surfen, Dreams organiseert meerdere Surfcamps voor kids. Vind jij surfen helemaal te gek en dit met je vriendjes en vriendinnetjes delen? Dan kun je jouw verjaardagsfeestje ook bij Dreams vieren, neem eens een kijkje bij ons actieve of creatieve kinderfeestjes.

Materiaal (softtop surfboards en wetsuits), professionele begeleiding en natuurlijk heel veel lol inbegrepen.

Zwemkleding en een handdoek. Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent.

Mochten de weersomstandigheden zó slecht zijn dat de veiligheid niet gewaarborgd kan worden, bieden wij altijd een passend alternatief zoals bijvoorbeeld bodyboarden of surfskaten.


Dreams Surfschool
op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Makani Beach.

De betaling van de les kan voorafgaand online via ons boekingssysteem. Na het boeken van een les, krijg je bevestiging e-mail, met daarin een link om de betaling te voldoen.