• Tijdsduur: 1.5 uur

  • Leeftijd: vanaf 15 t/m 19 jaar

  • 1 surfleraar per 6 deelnemers

  • Altijd een lifeguard in het water

Kosten: € 20,00 per les 

ook extra voordelige strippenkaarten van 5x of 10x mogelijk!

Reserveren

Surfteens

Surfteens is een wekelijkse surfles voor Teens van 15 tot 20 jaar oud. De surfles duurt totaal 1.5 uur en is toegankelijk van beginners tot gevorderden. Surfen doe je tenslotte zelf en iedereen kan tips krijgen om verder te ontwikkelen.  Of je nu één keer komt of iedere week, die keuze is aan jou.

Ben je na een paar lessen klaar voor het echte werk kun je bij Dreams Surfschool ook terecht om een board en wetsuit te huren, zo kun je diverse surfboards uittesten. Je kan ook terecht bij Dreams Shop om een eigen surfboard en wetsuit te kopen. We adviseren je graag wat het beste bij je past!

Surfteens

Tijdens de Surfteens surfles leer je alles wat je wil weten over surfen en natuurlijk op een surfboard surfen in zee! Bij Dreams Surfschool leer je golfsurfen onder begeleiding van een gecertificeerde en ervaren surfleraar op softtop surfboards. We starten je eerste surfles met een stukje theorie over stromingen, golven, getijden en meer en op het droge oefenen met peddelen en opspringen (pop up).

Na je surfles nog lekker blijven hangen met de andere surfteens kan perfect bij Dreams Beachhouse naast de surfschool. Zandvoeten, wetsuits allemaal geen probleem hier….

Kosten:
Strippenkaart 10x € 190,00
Strippenkaart 5x € 95,00
Losse lessen € 20,00 per keer
Tijdsduur: 1,5h
Leeftijd: vanaf 15 t/m 19 jaar
Er is altijd 1 surfleraar per 6 deelnemers.

Materiaal (softtop surfboards en wetsuits), professionele begeleiding en natuurlijk heel veel lol inbegrepen.

Zwemkleding en een handdoek. Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent.
Mocht het weer zó slecht zijn dat het surfen niet door kan gaan, hebben wij een passend alternatief programma zoals bodyboarden en bodysurfen.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Dreams Beachhouse.

Online via Dreamsshop