SurfTeens

SurfTeens is surfles voor tieners, een soort club waar je iedere week surfles kan krijgen.

  • Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 15 t/m 18 jaar

  • 1 surfleraar per 6 deelnemers

  • Altijd een lifeguard in het water

Vanaf € 22,50 per les

SurfTeens bij Dreams Surfschool!

SurfTeens is surfles voor tieners, een soort club waar je iedere week surfles kan krijgen.

  • Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 15 t/m 18 jaar

  • 1 surfleraar per 6 deelnemers

  • Altijd een lifeguard in het water

Vanaf € 22,50 per les

SurfTeens

SurfTeens is een wekelijkse surfles voor tieners van 15 tot 18 jaar oud. De surfles duurt totaal 1,5 uur en is toegankelijk van beginners tot gevorderden. Surfen doe je tenslotte zelf en iedereen kan tips krijgen om verder te ontwikkelen. Of je nu één keer komt of iedere week, die keuze is aan jou.

Ben je na een paar lessen klaar voor het echte werk kun je bij Dreams Surfschool ook terecht om een board en wetsuit te huren, zo kun je diverse hardtop surfboards uittesten. Je kan ook terecht bij Dreams Shop om een eigen surfboard en wetsuit te kopen. We adviseren je graag wat het beste bij je past!

Surfles voor tieners

Tijdens de leukste surfles voor tieners in het Westland, SurfTeens, leer je alles wat je wil weten over surfen! Bij Dreams Surfschool leer je golfsurfen onder begeleiding van een gecertificeerde en ervaren surfleraar op softtop surfboards. We starten je eerste surfles met een stukje theorie over stromingen, golven, getijden en meer en op het droge oefenen met peddelen en opspringen (pop-up).

Na je surfles nog lekker blijven hangen met de andere SurfTeens kan perfect bij de lokale strandtent Makani naast de surfschool. Of bij ons Surfcafé op het plein. Zandvoeten, wetsuits allemaal geen probleem hier….

Kosten: € 22,50 per losse les

Strippenkaart 10x surfkids: € 175,00
Strippenkaart 5x surfkids: € 90,00

Losse lessen € 22,50 per keer

Tijdsduur: 1,5u
Leeftijd: vanaf 15 t/m 18 jaar

Er is altijd 1 surfleraar per 6 deelnemers.

Materiaal (softtop surfboards en wetsuits), professionele begeleiding en natuurlijk heel veel lol inbegrepen.

Zwemkleding en een handdoek. Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent.

Mochten de weersomstandigheden zó slecht zijn dat de veiligheid niet gewaarborgd kan worden, bieden wij altijd een passend alternatief zoals bijvoorbeeld bodyboarden of surfskaten.


Dreams Surfschool
op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Makani Beach.

De betaling van de les kan voorafgaand online via ons boekingssysteem. Na het boeken van een les, krijg je bevestiging e-mail, met daarin een link om de betaling te voldoen.