“Wij willen Surfles!”

Misschien heb je wel eens de surfers bekeken vanaf het strand en dacht je.. Dat wil ik ook! Of misschien heb je eens een golfsurf kinderfeestje bij ons gedaan en wil je nog meer golven pakken. In plaats van “op voetbal” of hockey te gaan, kan je ook “op surfen” bij Dreams!

Surfles bij Dreams

“Wij willen surfles!” horen we al een tijdje van de SurfKids die bij ons “op surfen” zitten en staan te springen om het water weer in te gaan.
De hele winter lang wachten we met z’n allen op de zomer, tot dat de surflessen weer beginnen. De Noordzee geeft kan in de winter zo koud worden als 3 graden. Maar gelukkig weten we dat de temperatuur langzaam maar zeker omhoog klimt. De geliefde ’15 graden grens’ wordt echter pas in mei bereikt, naar alle waarschijnlijkheid. Er zijn een aantal strijders die getrouw elke week het water in gaan in de winter: onze SURFfitters en SHREDDERS. (Dit zijn surfers met hun eigen surf materiaal. Wie weet kan je hier ooit ook bij!)

Het Surfseizoen

Wij bij Dreams zijn al zo stoked dat we ons lesseizoen al in maart starten. Maar wij snappen het helemaal als dit nog even te koud is voor je. Gelukkig bestaat er voor alle obstakels een oplossing. Speciaal voor de Surfkids die écht niet kunnen wachten starten wij in april met het geven van Surfles in het zwembad.


Niet in een golfslagbad maar het sportbad in Monster. Hier leren de surfkids alle basis trucjes op vlak water, krijgen conditie training, reddingszwemmen, onder water zwemmen en balanstraining. Zonder de afleiding van de zee en het strand en met alle andere SurfKids die alvast willen starten.

Meer informatie

Wil je ook op surfen bij Dreams en een SurfKid worden? Lees dan verder op onze SurfKids pagina.

Voor een overzicht van onze lestijden, kijk dan eens bij onze agenda!