Het nieuwe surfseizoen gaat bij Dreams Surfschool traditiegetrouw van start met de zwembadlessen voor surfkids. De zwembad surfles voor kids is bedoeld voor kinderen tussen 6 en 14 jaar oud met een A en B zwemdiploma. De Dreams surfinstructeurs stomen in een 3-daagse-lessenserie de beginnende en gevorderde surfkids weer helemaal klaar voor de surflessen in de Noordzee.

Tijdens de zwembad surfles voor kids wordt je niet alleen fit van het zwemmen, maar kan je zelfs op een surfplank oefenen! Hierdoor krijgt iedereen de surftechniek weer goed onder de knie. Je leert tijdens de surfles in het zwembad onder andere je surftechniek verbeteren, onder water zwemmen, reddingszwemmen en werken aan je zwemconditie. Iedereen dit leren op zijn/haar eigen niveau en samen met (surf)vrienden en vriendinnen.

Door de warme winter en het mooie weer van de afgelopen tijd, gaat de watertemperatuur van de Noordzee nu al richting de 10 graden Celsius. Een aangenaam temperatuurtje om het nieuwe surfseizoen mee te starten. Wij kunnen alvast niet wachten tot de handschoentjes, schoentjes en caps weer af mogen en de zomerwetsuits uit de kast kunnen!

Ook eens een surfles voor kids proberen? Lees daar dan hier meer over of meld je aan voor een surfkids les!