Surfkids surfles voor kids

Het surfkids seizoen is alweer in volle gang, in mei begonnen we weer met het geven van alle surfkids surflessen.

Er is weer surfkids surfles voor kinderen in Het Westland (en natuurlijk van buiten het Westland) op woensdag, donderdag, zaterdag en zondag. Voor alle niveau’s is er een les op verschillende dagen. Wil je ook leren surfen en ben je tussen de 6 en 15 jaar? Dan kun je meedoen met de surfkids surflessen. De lessen gaan altijd door en worden gegeven op het strand in Ter Heijde, Het Westland. Geef je op via de website of mail naar : info@dreamssurfschool.nl

Over Dreamssurfschool:
Dreams Surfschool is een locale surfschool in Het Westland. Dreams is met name bekend van de Dreams Shop, een skate/surfshop in Ter Heijde. Ter Heijde is een relaxt dorpje direct aan zee. Het voelt aan of je ‘op vakantie’ bent. Geen massa’s toeristen of parkeerproblemen. De dagelijkse leiding is in handen van Paul Groenheijde en Suzanne van der Hoeven. Zij geven al ruim 14 jaar surfles voor kinderen in Het Westland.

Dreams Surfschool heeft leuk team van vaste surfinstructeurs. Tijdens iedere les is er minimaal één surfinstructeur met lifeguard diploma aanwezig om de veiligheid van de leerlingen te garanderen. Dreams geeft surfles in kleine groepjes van maximaal 6 leerlingen per instructeur. Voor surfkids hanteren wij 1 instructeur op 5 kids. Zo leer je meer tijdens de surfles. Wij vinden het belangrijk dat een surfles leuk is, zodra de veiligheid gegarandeerd is hoeven we het alleen nog maar leuk en leerzaam te maken!

Post by: Dreams Surfschool in Het Westland
In: surfles, surfkids, surfles voor kinderen