Privélessen

Het eerste ritje op een golf is magisch mooi, de meeste surfers zijn zo verslaafd aan het gevoel dat ze nooit meer zullen stoppen met surfen!

Dreams geeft al een aantal jaren surflessen in Nederland op het strand van Ter Heijde. Bij Dreams Surfschool kun je terecht voor surflessen op alle niveau’s en voor alle leeftijden.

Reserveren
privé surflessen

Een privéles is de ideale manier om te starten met surfen. Een privé surfles is mogelijk voor 1 tot 3 personen. Zo is er veel persoonlijke aandacht en leer je sneller.

prive bodyboardles

Bij Dreams Surfschool naast leren surfen ook leren bodyboarden! In een privéles bodyboarden leer je alles wat je moet weten over het surfen van golven met een bodyboard.

prive suples

Leren suppen op zee is een stuk actiever dan op een binnenwater! Bij Dreams Surfschool kun je veilig leren suppen op een soft-sup. Dreams geeft privéles suppen voor 1 tot 3 personen.

prive skimboardles

Skimboarden is veel meer dan alleen met een houten boardje door de branding scheuren. Er zijn allerlei coole tricks die je kunt leren en je kunt er zelfs een shorebreak golfje mee surfen!

Aanvullende informatie over privé surflessen

Privé surflessen in Nederland voor iedereen!

Dreams Surfschool geeft diverse privé surflessen op zee. Naast natuurlijk een privé surfles, geven wij ook privéles in bodyboarden, suppen (stand up paddle boarding) en skimboarden. In een privéles is alle aandacht voor jou. Zo leer je op je eigen tempo. Een privéles kan geboekt worden vanaf 1 tot maximaal 3 personen.

Na je surfles kun je ook een surfboard, bodyboard, sup of skimboard (en wetsuit natuurlijk) bij ons huren. Wil je zelf een surfboard, bodyboard, sup of skimboard kopen? Dat kan ook bij ons, in de surfshop!

Wil je graag een surfles kado doen? Dat kan ook met de Dreams Kadobon, online te bestellen in onze webshop of in onze ‘echte winkel’. Het surfles seizoen van Dreams Surfschool loopt van april t/m oktober. In november t/m maart geven wij op verzoek ook privé surflessen in Nederland.

Wij werken met ISA lifeguard gediplomeerde instructeurs en maken gebruik van softtop surfboards met flexibele vinnen om ongelukken te voorkomen. Dit zorgt voor een leuk, veilig en snel leerproces. Lees en kijk voor meer informatie op de pagina’s van de verschillende lessen.

Heb je vragen? Mail of bel ons! 

Materiaal (softtop surfboards en wetsuits), professionele begeleiding en natuurlijk heel veel lol inbegrepen.

Zwemkleding en een handdoek. Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent.
Mocht het weer zó slecht zijn dat het surfen niet door kan gaan, hebben wij een passend alternatief programma zoals bodyboarden en bodysurfen.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Dreams Beachhouse.
Betaling van de les kan voorafgaand, per pin, of contant worden gedaan bij Dreams Shop. Dreams Shop bevindt zich op de hoek van Karel Doormanweg 23 en het Willem III Plein, naast de kerk.