Priveles Skimboarden

Leer allerlei coole tricks op een skimboard.

 • Tijdsduur: 1 uur

 • Leeftijd: vanaf 5 jaar + zwemdiploma A

 • Eigen instructeur

 • Altijd een lifeguard in het water

€ 45,- p.p.p.l

Skimboarden bij Dreams Surfschool!

Leer allerlei coole tricks op een skimboard.

 • Tijdsduur: 1 uur

 • Leeftijd: vanaf 5 jaar + zwemdiploma A

 • Eigen instructeur

 • Altijd een lifeguard in het water

€ 45,- p.p.p.l

Privé Skimboardles

Een privéles skimboarden betekent rennen, springen en vliegen door de branding. Een skimboard neem je makkelijk mee naar het strand en skimboarden kun je na deze privéles skimboarden heel goed zelf doen! Je leert tijdens de skimboardles alles wat je wil weten over skimboarden en natuurlijk hoe je moet skimboarden in de branding van de zee, als dat lukt dan volgen de bochtjes en trucjes. De les wordt volledig aangepast op jouw skimboardniveau.

De privéles skimboarden kun je ook boeken als klein groepje, met een vriend of vriendin, broer of zus samen.

Hoe ziet een privé skimboardles er uit?

We starten de privé skimboardles met een korte uitleg over het skimboarden. Daarna trek je een wetsuit aan (bij echt zomers weer niet nodig) en vervolgens gaan we richting de branding op zoek naar de beste plek om te skimboarden.

Wat leer je dan?

Je leert tijdens de privé skimboardles alles wat je moet weten over de basis om vervolgens lekker zelf verder te kunnen oefenen. Gaat de basis goed dan leren we allerlei coole tricks die je met een skimboard kan doen. Is het voor jou niet de eerste keer op een skimboard? Dan passen we de les natuurlijk aan zodat je op jouw niveau verder kunt leren.

Het leuke van skimboarden is, dat je het heel vaak kunt doen als je op het strand bent! Het lastige van skimboarden is, dat het op het eerste gezicht niet zo ingewikkeld lijkt. Gooien en erop springen en dan lekker door de branding glijden. Maar vergis je niet! Skimboarden is meer dan dat. Er komt behoorlijk wat timing en techniek bij kijken! Naast leuke tricks op vlak water, kun je met een foam skimboard ook een golfje surfen in de shorebreak (branding direct op de kust). Een skimboard neem je makkelijk mee onder je arm op de fiets en is goed betaalbaar als je het vergelijkt met een surfboard. Bij Dreams leer je skimboarden onder begeleiding van een gecertificeerde en ervaren leraar.

De smaak te pakken?

Na een privé skimboardles kun je ook een wetsuit en skimboard huren. Wil je graag je eigen skimboard en wetsuit? Bij onze surfshop Dreams Shop helpen we graag bij het maken van je keuze uit de verschillende skimboards en wetsuits.

Kosten:

 • voor 1 persoon: € 45,00
 • voor 2 personen: € 80,00
 • voor 3 personen: € 115,00
 • voor 4 personen: € 145,00
 • vanaf 5 personen: € 30,00 p.p.

Tijdsduur: 1 uur

Leeftijd: vanaf 5 jaar met zwemdiploma A en B

Voor een workshop skimboarden voor groepen groter dan 10 personen kun je ook terecht bij ons.

Materiaal (Skimboard en wetsuits), professionele begeleiding en natuurlijk heel veel lol inbegrepen.

Zwemkleding en een handdoek. Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent.

Mochten de weersomstandigheden zó slecht zijn dat de veiligheid niet gewaarborgd kan worden, bieden wij altijd een passend alternatief zoals bijvoorbeeld bodyboarden of surfskaten.


Dreams Surfschool
op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Makani Beach.

De betaling van de les kan voorafgaand online via ons boekingssysteem. Na het boeken van een les, krijg je bevestiging e-mail, met daarin een link om de betaling te voldoen.