• Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 5 jaar met zwemdiploma A

  • 1 op 1 les

  • Altijd een lifeguard in het water

€ 60,- p.p.p.l

Reserveren

Privé Skimboardles

Een privéles skimboarden betekent rennen, springen en vliegen door de branding. Een skimboard neem je makkelijk mee naar het strand en skimboarden kun je na deze privéles skimboarden heel goed zelf doen! Je leert tijdens de skimboardles alles wat je wil weten over skimboarden en natuurlijk skimboarden in de branding van de zee, als dat lukt dan volgen de bochtjes en truukjes natuurlijk. De les wordt volledig aangepast op jouw skimboard-niveau.

De privéles skimboarden kun je ook boeken als klein groepje, met een vriend of vriendin, broer of zus samen.

Aanvullende informatie

Hoe ziet een privé skimboardles er uit?

We starten de privé skimboardles met een korte uitleg over het skimboarden. Daarna trek je een wetsuit aan (bij echt zomers weer niet nodig) en vervolgens gaan we de branding in, op de beste plek om te skimboarden.  Je leert tijdens de privé skimboardles alles wat je moet weten om lekker zelf verder te kunnen oefenen en allerlei coole tricks die je met een skimboard kan doen. Is het voor jou niet de eerste keer op een skimboard? Dan passen we de les natuurlijk aan zodat je op jouw niveau verder kunt leren.

Het leukste van skimboarden is, dat het op het eerste gezicht niet zo ingewikkeld lijkt. Gooien en erop springen en dan lekker door de branding glijden. Maar vergis je niet! Skimboarden is meer dan dat. Naast leuke tricks op vlak water, kun je met een foam skimboard ook een golfje surfen in de shorebreak (branding direct op de kust). Een skimboard neem je makkelijk mee onder je arm op de fiets en is goed betaalbaar als je het vergelijkt met een surfboard. Na één of een aantal lessen weet je genoeg om zelf verder te leren. Bij Dreams leer je skimboarden onder begeleiding van een gecertificeerde en ervaren surfleraar.

Na een privé skimboardles kun je ook een wetsuit en skimboard huren. Wil je graag je eigen skimboard en wetsuit? Bij onze surfshop Dreams Shop helpen we graag bij het maken van je keuze uit de verschillende skimboards en wetsuits.

Kosten voor 1 persoon: € 60,00

Kosten voor 2 personen: € 100,00

Kosten voor 3 of 4 personen: € 145,00

Kosten vanaf 5 personen: € 30,00 p.p. (groepsles tarief)

Tijdsduur: 1,5 uur (inclusief omkleden)

Leeftijd: vanaf 5 jaar met zwemdiploma A en B

Voor een workshop skimboarden voor groepen groter dan 10 personen kun je ook terecht bij ons.

Materiaal (softtop surfboards en wetsuits), professionele begeleiding en natuurlijk heel veel lol inbegrepen.

Zwemkleding en een handdoek. Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent.
Mocht het weer zó slecht zijn dat het surfen niet door kan gaan, hebben wij een passend alternatief programma zoals bodyboarden en bodysurfen.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Dreams Beachhouse.
Betaling van de les kan voorafgaand, per pin, of contant worden gedaan bij Dreams Shop. Dreams Shop bevindt zich op de hoek van Karel Doormanweg 23 en het Willem III Plein, naast de kerk.