Privéles Suppen

Heb je altijd al willen leren Suppen op zee, dan is dit je kans! Bij Dreams Surfschool kun je veilig leren suppen op een soft-sup. Je leert uiteraard eerst door de branding heen komen en je balans vinden op de Sup. Daarna begint het echte werk, peddelen, draaien, techniek hoe je op je sup klimt als je er vanaf gevallen bent en als je wil, golven surfen, op de sup.

  • Tijdsduur: 1,5 uur

  • Leeftijd: vanaf 10 jaar

  • 1 op 1 les

  • Altijd een lifeguard in het water

vanaf € 60,- p.p.p.l

Reserveren

Suppen

Heb je altijd al willen leren Suppen op zee, dan is dit je kans! Bij Dreams Surfschool kun je veilig leren suppen op een soft-sup. Je leert uiteraard eerst door de branding heen komen en je balans vinden op de Sup. Daarna begint het echte werk, peddelen, draaien, techniek hoe je op je sup klimt als je er vanaf gevallen bent en als je wil, golven surfen, op de sup.

Aanvullende informatie

Lekker ontspannen op zee met een privéles suppen!

Tijdens de privéles suppen heb je één op één contact met de instructeur waardoor je het suppen sneller onder de knie krijgt. De les wordt volledig aangepast op jouw niveau. De priveles suppen kun je ook boeken als klein groepje, gezellig samen met een vriend of vriendin of partner.

Stand Up Paddle Boarding (ofwel suppen) is een relaxte bezigheid. Staand op een sup heb je een heerlijk uitzicht op de kustlijn, de duinen en kom je helemaal tot rust. Als je kunt blijven staan tenminste, want het wiebelt toch wel een beetje in het begin. Onze instructeurs zorgen ervoor dat je de beginselen van het suppen onder de knie krijgt en met een gerust hart kunt paddelen. Perfect voor wie surfen te intensief vindt en het wat rustiger aan wil doen!

Bij Dreams Surfschool kun je veilig leren suppen op een soft-sup.

De sup les duurt twee uur in totaal. We starten de sup les met een theorie gedeelte waar je meer leert over de stromingen en getijden en veiligheid. Dit zal ongeveer een kwartier in beslag nemen. Daarna trek je een wetsuit aan en vervolgens gaan we de zee op, om de theorie in praktijk te brengen. Bij 2 uur les sluiten we af met een sup-tourtje langs de kust, waarbij nog aan je techniek gewerkt wordt.

Na de les zelf nog een aantal uurtjes suppen? Huur dan het materiaal bij Dreams Surfschool.

Kosten voor 1 persoon: € 60,00
Kosten voor 2 personen: € 100,00

Kosten voor 3 of 4 personen: € 145,00

Kosten vanaf 5 personen: € 30,00 p.p. (groepsles tarief)

Tijdsduur: 1,5 uur (inclusief omkleden)

Leeftijd: vanaf 10 jaar

Op zoek naar een leuke dag op het strand? Dat kan ook bij Dreams Surfschool met allerlei leuke strandactiviteiten voor familie of een team van je leukste collega’s.

Materiaal (softtop surfboards en wetsuits), professionele begeleiding en natuurlijk heel veel lol inbegrepen.

Zwemkleding en een handdoek. Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent.
Mocht het weer zó slecht zijn dat het surfen niet door kan gaan, hebben wij een passend alternatief programma zoals bodyboarden en bodysurfen.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Dreams Beachhouse.
Betaling van de les kan voorafgaand, per pin, of contant worden gedaan bij Dreams Shop. Dreams Shop bevindt zich op de hoek van Karel Doormanweg 23 en het Willem III Plein, naast de kerk.