Surfcursus

Surflessen in Nederland

Leren surfen bij Dreams Surfschool is super gezellig en laagdrempelig. Wat ons betreft kan iedereen leren surfen! PS. Het is verslavend leuk!

3 Daagse Surfles

3 dagen surfcursus

Wil je goed leren surfen en ben je sportief? Reserveer dan een surfcursus van 3 lessen bij Dreams Surfschool! Je leert stapsgewijs per les alles wat je moet weten om een golf down-the-line te surfen.

5 Daagse Surfles

5 dagen surfcursus

Een surfcursus van 5 lessen geeft je de tijd en ruimte om op je eigen tempo te leren surfen. Iedere les herhaal je een gedeelte van de vorige keer en leert weer iets nieuws. Wij zorgen ervoor dat jij leert surfen!

Suppen

cursus suppen

Heb je altijd al willen leren Suppen, dan is dit je kans! Bij Dreams Surfschool kun je veilig leren suppen op een soft-sup. Boek een privéles of leer suppen in klein groepje voor max. 3 personen.

Aanvullende informatie

Surfcursus in Nederland voor iedereen!

Voor iedereen die wil leren surfen is er de mogelijkheid om een surfcursus te volgen bij Dreams Surfschool. Een voordelige rittenkaart van 3 of 5 lessen, die je op aaneengesloten dagen of op zaterdagochtend, verspreid over het surfseizoen kunt volgen.

Je kunt online of in de winkel een strippenkaart kopen voor 3 of 5 groepslessen. Reserveren kan door ons een email te sturen of te bellen. Een overzicht van de geplande lessen vindt je hier in de agenda. Na het volgen van een surfcursus kun je ook een surfboard (en wetsuit natuurlijk) bij ons huren. Wil je zelf een surfboard kopen? Dat kan ook bij ons, in de surfshop!

Wil je graag een surfles kado doen? Dat kan ook met de Dreams Surfles cadeaubon, online te bestellen in onze webshop of in onze ‘echte winkel’. Het surfles seizoen van Dreams Surfschool loopt van april t/m oktober. In november t/m maart geven wij op verzoek ook privé surflessen in Nederland.

Wij werken met ISA lifeguard gediplomeerde instructeurs en maken gebruik van softtop surfboards met flexibele vinnen om ongelukken te voorkomen. Dit zorgt voor een leuk, veilig en snel leerproces. Lees en kijk voor meer informatie op de pagina’s van de verschillende lessen.

Heb je vragen? Mail of bel ons! 

Materiaal (softtop surfboards en wetsuits), professionele begeleiding en natuurlijk heel veel lol inbegrepen.

Zwemkleding en een handdoek. Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent.
Mocht het weer zó slecht zijn dat het surfen niet door kan gaan, hebben wij een passend alternatief programma zoals bodyboarden en bodysurfen.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Makani Beach.

Betaling van het kinderfeestje golfsurfen kan voorafgaand aan het feestje per pin of contant worden gedaan bij Dreams Shop. Dreams Shop bevindt zich op de hoek van Karel Doormanweg 23 en het Willem III Plein, naast de kerk.