3 Daagse Surfles

Voor een kickstart van de surfprogressie, kun je bij Dreams een lessenreeks volgen.

 • Leeftijd: vanaf 18 jaar

 • Elke vrijdagavond, zaterdagochtend en zondagmiddag.
  Op eigen momenten in te plannen vanaf 3 personen

 • Tijdsduur: 6 uur totaal (3x 2 uur) (inclusief omkleden en theorie)

 • 1 surfleraar per 6 personen.

 • Altijd een lifeguard in het water

€ 100,00 p.p.

Leren surfen in drie dagen

Voor een kickstart van de surfprogressie, kun je bij Dreams een lessenreeks volgen.

 • Leeftijd: vanaf 18 jaar

 • Elke vrijdagavond, zaterdagochtend en zondagmiddag.

  Op eigen momenten in te plannen vanaf 3 personen

 • Tijdsduur: 6 uur totaal (3x 2 uur) (inclusief omkleden en theorie)

 • 1 surfleraar per 6 personen.

 • Altijd een lifeguard in het water

€ 100,00 p.p.

3 Daagse Surfles

Wil je goed leren surfen, boek dan een surfcursus van 3 dagen bij Dreams. Je leert stapsgewijs per les alles wat je moet weten om een golf down-the-line te surfen. ‘Down the line’ betekent schuin de golf af, je surft de golf voor het gebroken gedeelte (het schuim) uit waardoor je meer snelheid krijgt en de golf langer kan surfen. De 3 daagse surfcursus wordt gegeven in kleine groepjes van maximaal 6 personen per les.

Je kunt de strippenkaart van 3 surflessen gebruiken tijdens de reguliere groepslessen op vrijdagavond, zaterdagochtend en zondagmiddag of vanaf een boeking met 3 personen op zelf gekozen dagen en tijdstippen. Wil je toch liever vaker gaan? Dan hebben wij ook een 5 daagse surfcursus in de aanbieding!

Iedere surfles duurt twee uur in totaal. We beginnen de surfles altijd met een stukje surf-theorie, je leert iedere les weer iets nieuws, zodat je na een aantal lessen veilig, volledig zelfstandig kunt gaan surfen.

Beter leren surfen met een meerdaagse surf cursus

We starten de eerste surfles met een kwartiertje theorieles over stromingen, getijden en veiligheid. Daarna trek je een wetsuit aan en vervolgens gaan we anderhalf uur de zee op, om het surf gevoel te krijgen. Je leert tijdens de eerste surfles de basis van het golfsurfen. Je leert peddelen voor een golf en pronen (soort bodyboarden) op een schuimgolf. Als dat goed gaat, gaan we proberen op te staan en rechtdoor te surfen op het schuim. Voor het eerst staan op een golf is een geweldig gevoel, de meeste mensen zijn zo verslaafd aan het gevoel, dat ze nooit meer zullen stoppen met surfen!

Tijdens vervolg surflessen wordt er aandacht besteed aan de overige stappen om ‘down-the-line’ te leren surfen. Je leert stap voor stap alles wat je nodig hebt om schuin de golf af te surfen. Misschien start je zelfs wel met het maken van een bochtje en je leert iedere les meer over stromingen en surfweer voorspellingen. Zo verbeter je tijdens de 3 Daagse Surfles stap voor stap je techniek en vergroot je je kennis over de sport. Na een aantal lessen weet je genoeg om zelfstandig verder te leren surfen.

Bij Dreams leer je surfen onder begeleiding van een gecertificeerde en ervaren surfleraar op softtop surfboards.

Na een aantal surflessen kun je ook een wetsuit en surfboard huren. Wil je graag je eigen surfboard en wetsuit? In onze surfshop Dreams Shop helpen we graag bij het maken van je keuze uit de verschillende surfboards en wetsuits.

Kosten strippenkaart 3x groepsles surfen:
€ 100 per persoon (i.p.v. € 112,50 voor losse lessen)

Toch liever 5 daagse surfcursus? Klik dan hier!

Tijdsduur: 6 uur totaal (3x 2 uur) (inclusief omkleden en theorie)
Leeftijd: vanaf 18 jaar
Voor privéles en een workshop surfen (vanaf 10 personen) kun je ook terecht bij ons.

Materiaal (softtop surfboards en wetsuits), professionele begeleiding en natuurlijk heel veel lol inbegrepen.

Zwemkleding en een handdoek. Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je in bezit bent van zwemdiploma’s A en B en gezond bent.

Mochten de weersomstandigheden zó slecht zijn dat de veiligheid niet gewaarborgd kan worden, bieden wij altijd een passend alternatief zoals bijvoorbeeld bodyboarden of surfskaten.


Dreams Surfschool
op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Makani Beach.

De betaling van de les kan voorafgaand online via ons boekingssysteem. Na het boeken van een les, krijg je bevestiging e-mail, met daarin een link om de betaling te voldoen.