3 Daagse Surfles

Wil je goed leren surfen, boek dan een surfcursus van 3 lessen bij Dreams! Je leert stapsgewijs per les alles wat je moet weten om een golf down-the-line te surfen. ‘Down the line’ betekent schuin de golf af, je surft de golf voor het gebroken gedeelte (het schuim) uit. De 3 daagse surfcursus wordt gegeven in kleine groepjes van maximaal 6 personen per les.

  • Iedere vrijdag, zaterdag, zondag in de schoolvakanties

  • Tijdsduur: 6 uur totaal (3x 2 uur) (inclusief omkleden)

  • Leeftijd: vanaf 15 jaar

  • 1 surfleraar per 6 personen.

  • Altijd een lifeguard in het water

€ 95,00 p.p

Reserveren

3 Daagse Surfles

Wil je goed leren surfen, boek dan een surfcursus van 3 lessen bij Dreams! Je leert stapsgewijs per les alles wat je moet weten om een golf down-the-line te surfen. ‘Down the line’ betekent schuin de golf af, je surft de golf voor het gebroken gedeelte (het schuim) uit. De 3 daagse surfcursus wordt gegeven in kleine groepjes van maximaal 6 personen per les.

Je kunt de strippenkaart van 3 surflessen gebruiken tijdens de reguliere groepslessen op zaterdag en zondag en tijdens een 3 daagse surfcursus in de schoolvakanties.

Iedere surfles duurt twee uur in totaal. We beginnen de surfles altijd met een stukje surf-theorie, je leert iedere les weer iets nieuws, zodat je na een aantal lessen veilig, volledig zelfstandig kunt gaan surfen. Hier in de surfles agenda kun je terug vinden wanneer de surfcursus gevolgd kan worden.

Leren surfen in 3 dagen

Beter leren surfen met een meerdaagse surf cursus

We starten de eerste surfles met een kwartiertje theorieles over stromingen, getijden en veiligheid. Daarna trek je een wetsuit aan en vervolgens gaan we anderhalf uur de zee op, om de theorie in praktijk te brengen. Je leert tijdens de eerste surfles de basis van het golfsurfen. Je leert peddelen voor een golf en pronen (soort bodyboarden) op een schuimgolf en als dat goed gaat, opstaan en rechtdoor surfen op het schuim. Het eerste ritje op een golf is magisch mooi, de meeste surfers zijn zo verslaafd aan het gevoel, dat ze nooit meer zullen stoppen met surfen!

Tijdens vervolg surflessen wordt er aandacht besteed aan de overige stappen om down-the-line te leren surfen. Je leert stap voor stap alles wat je nodig hebt om schuin de golf af te surfen. En start met het maken van een bochtje en een turtle roll en leert iedere les meer over stromingen en surfweer voorspellingen.  Zo leer je tijdens de vervolg surflessen stap voor stap je techniek verbeteren op persoonlijk niveau. Na een aantal lessen weet je genoeg om zelf verder te leren surfen.
Bij Dreams leer je surfen onder begeleiding van een gecertificeerde en ervaren surfleraar op softtop surfboards.

Na een aantal surflessen kun je ook een wetsuit en surfboard huren. Wil je graag je eigen surfboard en wetsuit? In onze surfshop Dreams Shop helpen we graag bij het maken van je keuze uit de verschillende surfboards en wetsuits.

Kosten strippenkaart 3x groepsles surfen:
€ 95,00 per persoon (i.p.v. € 105,00 voor losse lessen)
Tijdsduur: 6 uur totaal (3x 2 uur) (inclusief omkleden)
Leeftijd: vanaf 15 jaar
Voor privéles (1 t/m 9 personen) en workshop surfen (vanaf 10 personen) kun je ook terecht bij ons. (zie links in tekst)

Materiaal (softtop surfboards en wetsuits), professionele begeleiding en natuurlijk heel veel lol inbegrepen.

Zwemkleding en een handdoek. Bij zonnig weer: waterproof zonnebrand voor je gezicht.

Bij Dreams staat veiligheid voorop. Daarom maken wij gebruik van de beste materialen, die goed onderhouden worden. We maken gebruik van softtop surfboards, deze boards zijn zachter dan reguliere surfboards. Wij werken met gecertificeerde instructeurs, die in bezit zijn van een lifeguard diploma. Deelname aan surflessen kan uitsluitend als je kan zwemmen (richtlijn: zwemdiploma’s A en B) en gezond bent.
Mocht er onweer in de lucht hangen, of als er geen golven zijn, zodat het surfen niet door kan gaan, zoeken wij in overleg naar een alternatieve datum.

Dreams Surfschool op het strand van Ter Heijde. Strandopgang Karel Doormanweg, na de trappen rechts naast Dreams Beachhouse.
Betaling van de les kan voorafgaand, per pin, of contant worden gedaan bij Dreams Shop. Dreams Shop bevindt zich op de hoek van Karel Doormanweg 23 en het Willem III Plein, naast de kerk.